mesajul primarului iohannis cu ocazia anului nouIată mesajul transmis de edilul Klaus Iohannis, semenilor săi cu ocazia trecerii în noul An.

Dragi sibieni,

Mai sunt câteva zile din anul 2010 şi în timp ce ne pregătim să întâmpinăm noul an, petrecem şi câteva momente de reflecţie pentru a face un bilanţ personal asupra anului care tocmai se încheie.

Pentru mulţi 2010 a fost un an destul de bun, cu obiective personale şi profesionale realizate. Pentru şi mai mulţi însă a fost un an în care au trebuit să regândească multe proiecte şi să-şi reorganizeze planurile datorită dificultăţilor pe care le-a adus acest an.

Indiferent cum a fost el, cred că cel mai bine este să învăţăm din această experienţă şi să devenim mai înţelepţi şi mai prudenţi în toate aspectele vieţii. Anul greu care tocmai a trecut să-l lăsăm în urmă şi să pornim spre anul nou cu gânduri bune şi conştienţi că va fi nevoie de multă muncă pentru a trece 2011 în rândul anilor reuşiţi.

Vă doresc să aveţi un an nou în care să vă meargă mai bine, iar anul 2011 să vă găsească optimişti şi înconjuraţi de oamenii dragi din viaţa dumneavoastră.

„La mulţi ani!”

Klaus Iohannis

Primarul Municipiului Sibiu

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii