accident pe dn1 la bradu. patru persoane au ajuns la spital
Foto - Arhivă

Accident rutier în această dimineaţă pe DN 1, Sibiu – Braşov. Patru persoane au fost rănite în urma coliziunii frontale dintre două autoturisme. Accidentul s-a produs pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 10.00, pe DN 1, în afara localităţii Bradu. T.M., în vârstă de 42 de ani, domiciliat în judeţul Vaslui, în timp ce conducea autoturismul pe DN 1, având direcţia de deplasare Sibiu – Braşov, pe fondul neadaptarii vitezei de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga şi pe un carosabil alunecos, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de B.M. (47 de ani, domiciliat în judeţul Sibiu).

”În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto B.M., a unei pasagere, precum şi vătămarea corporală uşoară a altor 2 persoane, toate aflate în autoturismul condus regulamentar. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri”, a explicat Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu