trei accidente rutiere în câteva ore în sibiu. o fetiță a fost rănităCele trei evenimente rutiere au avut loc la Rășinari și Hamba. Patru persoane au ajuns la spital în urma producerii acestora.

Primul eveniment rutier produs ieri, 28 decembrie, a avut loc în jurul orei 13.00, pe DJ 106A, Sibiu – Răşinari, în afara localităţii Sibiu. B.A., în vârstă de 24 de ani, domiciliat în localitatea Răşinari, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 106A, pe fondul vitezei neadaptate la ieşirea dintr-o curbă la dreapta şi pe un carosabil acoperit cu zapadă, pierde controlul direcţiei de mers, iese în afara părţii carosabile unde loveşte glisiera de metal ce margineste partea carosabila. În urma coliziunii, conducătorul auto a fost rănit uşor, fiind transportat la Spital.

Conducatoarul  auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Minoră rănită

Un alt eveniment rutier s-a produs în jurul orelor 16.40, pe drumul comunal DC Şura Mare – Hamba.A.R., în vârstă de 36 de ani, domiciliat în Hamba, în timp ce conducea autoturismul pe acest drum comunal, pe fondul experienţei reduse în conducere şi a vitezei neadaptate la condiţiile meteo-rutiere, pe un carosabil acoperit cu zapadă şi gheaţă, derapează şi intră în coliziune cu un autobuz, condus regulamentar din sens opus.În urma acestui eveniment, o minoră în vârstă de 6 ani, pasageră pe locul din stângă-spate în autoturism a fost accidentată şi transportată la Spital.

Doi constănețeni răniți la Rășinari

În localitatea Răşinari s-a produs un alt eveniment rutier, în jurul orelor 17.30, în urma căruia 2 persoane au fost rănite. G.R., în vârstă de 40 de ani, domiciliat în judeţul Constanţa, în timp ce conducea autoturismul pe str. Ilarie Mitrea din Răşinari, pe fondul vitezei neadaptate la un carosabil acoperit cu zapadă şi gheaţă, derapează, părăseşte partea carosabilă spre dreapta şi intră în coliziune cu poarta unui imobil. În urma acestui eveniment, conducatorul auto şi pasagera aflată pe locul din dreapta faţă au fost accidentaţi şi transportaţi la Spital. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

Ultima oră

Comentariul meu