trei accidente rutiere în ultimele 24 de ore în judeţul sibiu. un biciclist a decedatAccidentele au avut loc la Alţâna, Veştem şi Apoldu de Jos. Patru persoane au fost rănite. Un biciclist şi-a găsit sfârşitul sub roţile unei maşini, la Veştem.

În dimineaţa zilei de ieri, 26 decembrie a.c., în jurul orelor 8.00, Politia Oraşului Agnita a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că pe str. Principală din Alţâna s-a produs un eveniment rutier.  F.I., în vârstă de 28 de ani, domiciliat în Alţâna, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 106 Sibiu – Agnita, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi condiţiilor meteo-rutiere – carosabilul acoperit cu polei şi succesiuni de curbe, a pierdut controlul autovehiculului, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a drumului, în direcţia sa de mers.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a pasagerului din dreapta faţă, fiind transportat la Spitalul judeţean Sibiu, pentru stabilirea diagnosticului şi acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

Călcat pe DN1

Un alt eveniment rutier s-a produs pe DN 1, în afara localităţii Veştem, în jurul orelor 22.40,

O.D., în vârstă de 37 de ani, domiciliat în localitatea Veştem, se deplasa cu bicicleta pe DN 1, pe banda 1, având direcţia de deplasare spre municipiul Sibiu, nefiind echipat corespunzător, fiind surprins şi accidentat de un autoturism, al cărui conducător auto a frânat şi a virat dreapta, însă nu a putut evita impactul cu acesta. „În urma accidentului a rezultat decesul biciclistului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri”, a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Accident cu trei răniţi la Apoldu de Jos

Un alt eveniment rutier s-a produs în cursul nopţii de 27 decembrie a.c., în jurul orelor 0225,  pe DN 1, în afara localitatea Apoldu de Sus. F.B., în vârstă de 19 ani, domiciliat în localitatea Miercurea Sibiului, în timp ce conducea autoturismul pe DN 1, pe direcţia Sibiu – Sebeş, nu adaptează viteza de deplasare la condiţiile de drum, pe un carosabil umed, pierde controlul asupra autoturismului şi intră în derapaj, pătrunde pe sensul opus de mers unde intră în coliziune cu un autotractor, condus regulamentar.După impact autoturismul părăseşte partea carosabila, unde intră în coliziune cu un copac din partea stângă a sensului de mers Sibiu- Sebeş.În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto F.B. şi a unui pasager din auto, precum şi rănirea uşoară a unei alte pasagere, în vârstă de 16 ani, aflată în acelaşi autoturism. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

Ultima oră

Comentariul meu