voinţa sibiu îl poate pierde pe david lazar! pandurii îl vor îl liga 1Preşedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu, a declarat, sâmbătă, că îşi doreşte să-l readucă la echipă pe David Lazar, care a fost împrumutat în turul acestei ediţii de campionat la Voinţa Sibiu, în Liga a II-a.

“Normal că mai vrem să aducem încă un portar la echipă, pentru că, după plecarea lui Marius Popa, a devenit o prioritate transferul unui portar. Noi l-am vrea pe David Lazar, care este un portar foarte bun şi e sub contract cu clubul. A demonstrat-o la nivelul Ligii a II-a apărând foarte bine la Voinţa Sibiu în tur. Acum Lazar este şi la lotul naţional de tineret şi cred că va ajunge un portar mare după cum a apărat în tur” , a spus preşedintele Eugen Pârvulescu.

Acesta apreciază că Lazar ar avea şanse egale la titularizare ca şi portughezul Mingote, deşi are doar 19 ani: “Dacă reuşim să îl aducem pe Lazar, el va porni cu şanse egale în faţa lui Mingote şi cine va fi mai în formă va apăra.” Aflat sub contract cu echipa gorjeană, Lazar a fost împrumutat la Sibiu unde a apărat constant în tur fiind unul dintre cei mai buni portari din Liga a II-a. Acesta a primit doar patru goluri în cele 14 meciuri disputate în tur, reuşind să rămână neînvins timp de 519 minute. Ca urmare a evoluţiilor sale foarte bune de la Voinţa, Lazar a fost convocat de antrenorul Emil Săndoi la trialul pentru echipa naţională de tineret care a avut loc recent la Mogoşoaia. Echipa Pandurii mai are doi portari în lot în acest moment, alături de Pedro Mingote pregătindu-se la Târgu Jiu şi Daniel Mutu. sursa: liga2.ro

Ultima oră

Comentariul meu