petarde şi suporţi electronici, captura jandarmilor în târgul oborÎn urma unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea actelor de comerţ ilicit şi protejarea populaţiei împotriva acestora în 21 decembrie, în jurul orei 14.00, Jandarmii sibieni au identificat o persoană în vârstă de 35 de ani din mun. Sibiu care oferea spre vânzare în târgul Obor, 163 CD şi 41 DVD contrafăcute.

Acestea conţineau piese muzicale diverse şi filme, iar preţul pentru o bucată era aproximativ 10 lei. Bărbatul se face vinovat de săvârşirea infracţiunilor de: realizare, în scopul distribuirii, cu orice mijloace şi în orice mod, de mărfuri – pirat şi deţinere, oferire în scopul distribuirii de mãrfuri-pirat, din Lg. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe. Pe numele acestuia au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale care au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Prins cu petarde cu 3 focuri

Cu acest prilej, jandarmii au identificat încă un tânăr în vârstă de 20 de ani din Sibiu, care oferea spre vânzare aproximativ 80 de articole pirotehnice din clasa I (pocnitori, petarde) de provenienţă străină cu 3 focuri. Fapta tânărului, deţinere, comercializare, folosire sau orice altă operaţiune cu articole pirotehnice efectuate fără drept, este prevăzută în Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive, iar pe numele acestuia au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale care au fost înaintate organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

Ultima oră

Comentariul meu