doi gălăţeni prinşi când vindeau peste 2000 de petarde pe centru în sibiuCei doi au fost identificaţi pe str- N. Bălcescu din municipiul Sibiu, având asupra 2160 bucăţi petarde pe care încercau să le comercializeze. Un alt bărbat, S.G., domiciliat în municipiul Sibiu, a fost identificat în Târgul Obor, în timp ce încerca să comercializeze petarde.

În cursul zilei de ieri, 21 decembrie, în cadrul activităţilor desfăşurate de poliţiştii sibieni pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit cu obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice au fost identificaţi 3 bărbaţi ce deţineau asupra lor petarde pe care încecau să le comercializeze fără a deţine autorizaţie în acest sens.

Cu tupeu pe Bălcescu

B.C. şi B.G., ambii domiciliaţi în judeţul Galaţi, au fost identificaţi pe str- N. Bălcescu din municipiul Sibiu, având asupra 2160 bucăţi petarde pe care încercau să le comercializeze.

Un alt bărbat, S.G., domiciliat în municipiul Sibiu, a fost identificat în Târgul Obor, în timp ce încerca să comercializeze petarde, fără a deţine autorizaţie în acest sens. La controlul bagajului şi cu ocazia efectuării percheziţiei, au fost depistate asupra bărbatului  83 bucăţi petarde cu trei focuri.

S-au ales cu dosare penale

În ambele cazuri, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au întocmit dosare penale, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuinilor de nerespectarea regimului materiilor explozive şi deţinere, comercializare, folosirea sau orice altă operaţiune cu obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice din clasele II-IV,T1,T2, precum şi a artificiilor din categoria obiecte zburătoare luminoase şi a pocnitorilor din clasa I, efectuate fără drept, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 280 CP, respectiv art. 31 alin 2, ind.1, din Legea 126/1995 modif. de Legea 406/2006.

Ultima oră

Comentariul meu