prins la cârţişoara cu 58 de brazi tăiaţi ilegal de către poliţia avrigBărbatul a fost sanctionat contravenţional conform prevederilor Legii nr. 171/2010 cu amendă contravenţionala în valoare de 2.000 lei şi s-a dispus confiscarea celor 58 brazi.

În cadrul acţiunilor de prevenire şi combatere a faptelor ilegale în legatură cu tăierea, transportul, prelucrarea şi comercializarea materialelor lemnoase şi a pomilor de craciun desfăşurate de poliţiştii din cadrul Compartimentului Delicte Silvice al Serviciului Ordine Publică Sibiu a fost confiscată cantitatea de 58 de brazi şi 6,5 m3 de material lemnos de foc. „În fondul forestier de pe raza comunei Cârţisoara, poliţiştii din Avrig l-au depistat pe G.Z., în vârstă de 38 ani, domiciliat în localitatea Avrig, în timp ce transporta cu un autovehicul 58  brazi (pomi de craciun) necrotaliaţi şi fără a deţine acte de provenienţă pentru aceştia”, a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. Bărbatul a fost sanctionat contravenţional conform prevederilor Legii nr. 171/2010 cu amendă contravenţionala în valoare de 2.000 lei şi s-a dispus confiscarea celor 58 brazi.

Prins cu lemne furate

Pe DJ 106 E, pe raza localităţii Orlat a fost identificat M.I., în vârstă de 40 de ani, în timp ce transporta cu un camion cantitatea de 6,5 m3 lemn foc esenţa stejar (fasonat în 11 m3 steri), fără a deţine documente legale de provenienţă sau transport al materialului lemnos, conform Legii nr. 171/2010. Acesta a fost sancţionat contraventional conform art.19 alin. 1 din Legea nr. 171/2010, iar materialul lemnos transportat a fost confiscat şi lăsat în custodia Ocolului Silvic Cindrel – Cristian, în vederea valorificarii. În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de către poliţiştii Compartimentului delicte silvice.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Deci……..politistii aia din Avrig risca puscaria:))) Ca asa reiese din titlu …..58 de brazi taiati ilegal de catre Politia Avrig! HA! Ha! Era grea gramatica….