carmen duca şi horea horead merg luni seară la concertul fuego de la thaliaSibienii pot să îl revadă pe Fuego la concertul special de sărbători, pe care acesta îl susține în Sibiu. Site-ul nostru vă invită la concert şi a pus la bătaie un concurs cu premii în invitaţii.

Fuego va sustine in luna decembrie a acestui an, turneul national de colinde si cantece de iarna “Se-ntorc colindele acasa”. Fuego, cu al sau concert “Se-ntorc colindele acasa”, va poposi la Sibiu în ziua de luni, 13 decembrie, de la ora 19:00, in sala Thalia. Acolo vor merge şi Carmen Duca şi Horea Horead, cei care au etichetat fotografii cu Ora de Sibiu şi acum sunt fericiţii posesori a două invitaţii. Pentru a intra în posesia lor îi rugăm să sune la numărul de telefon din caseta de contact azi până la ora 13.00 sau între orele 16.00 – 18.00

Preţul unui bilet la concert variază între 30 si 35 lei. Ele pot fi procurate de la sala Thalia.

Cum s-au câştigat invitaţiile

Ora de Sibiu a provocat cititorii săi la un concurs pe Facebook iar recompensa a constat în două invitații de două persoane la spectacolele lui Hruşcă, Tudor Gheorghe, Fuego şi piesa de teatru “Sinucigaşul” .Prietenii noștri de pe Facebook, care au postat pe peretele lor spectacolul la care au dorit să meargă însoțit de o fotografie cu unul dintre ceasurile Sibiului, în au etichetat Ora de Sibiu au intrat în cursa pentru invitaţiile puse la bătaie.

Ultima oră

Comentariul meu