au inceput lucrarile la noul ice hotelDe cateva zile la Balea Lac, in inima Masivului Fagaras, au început lucrarile la un nou HOTEL DE GHEATA, singurul obiectiv de acest fel din Europa de Sud Est.

Echipele de muncitori au montat primele cofraje, au trasat „amprenta” viitorului hotel si au inceput cladirea primilor pereti interiori ai obiectivului. Desi lucrarile au inceput cu 10 zile intarziere din cauza lipsei uni strat foarte consistent de zapada, dar si a grosimii relativ mici a ghetii lacului, se va lucra la capatitate maxima astfel incat hotelul va fi gata la data stabilita. Cel de-al saselea Ice Hotel de la Balea Lac va fi obiectivul principal al unui adevarat Complex de Gheata, pe langa acesta urmand a fi construita si o noua Biserica de Gheata, precum si o expozitie cu statui din gheata si Winter Park.

Ice Hotel va fi ridicat in aceeasi locatie ca si cel de anul trecut (in imediata apropiere a Statiei de Telecabina de la Balea Lac). Daca conditiile meteorologice vor fi favorabile Ice Hotel va putea fi vizitat in Ajunul Craciunului 2010.

Ultima oră

Comentariul meu