Din imaginile video surprinse de radarul poliţiei se vede cum şoferul fugar a evitat în ultima clipă să calce cu maşina un pieton şi să se tamponeze cu un autocat al firmei Atlassib.


Poliţiştii sibieni au fost nevoiţi să facă uz de armamentul din dotare pentru a opri un şofer care a ignorat semnalele mai multor echipaje de poliţie. După ce nu a oprit la semnalele agenţilor de circulaţie, aceştia din urmă au pronit în urmărirea fugarului pe DN14. Şoferul a ignorat semnalele de oprire ale încă două echipaje de poliţie. Oamenii legii au tras câteva focuri de avertisment. Şoferul tot nu a oprit. A fost nevoie ca el să acroşeze o altă maşină şi să se răstoarne cu autovehicolul său, pentru a putea fi reţinut de poliţişti. După primele verificări s-a constatat că şoferul este băut. Acesta a fost dus la spitalul din Sibiu, pentru că este rănit.

UPDATE

Din imaginile video surprinse de radarul poliţiei se vede cum şoferul fugar a evitat în ultima clipă să calce cu maşina un pieton şi să se tamponeze cu un autocat al Atlassib. Şoferul are 26 de ani şi are permisul anulat. Alcoolemia în sânge a fost de 8,81 mg alcool pur în aerul expirat. Ioan Moldovan din Micăsasa, este de meserie paramedic.

video: adevărul.ro

Ultima oră

Comentariul meu