Spectacolul care a atras mii de spectatori la București se joacă pe 6 decembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Două sibience şi-au încercat norocul şi au postat şi etichetat fotografiile care până la urmă le-au adus invitaţiile la show-ul de la ora 20.00.

Irina Stoicescu şi Diana Lupaş sunt invitate să sune la numărul nostru de telefon din caseta de contact pentru a ridica invitaţiile câştigătoare!

fotografia postată de irina stoicescu
Fotografia postată de Irina Stoicescu

Biletele pentru reprezentaţia de la Sibiu s-au pus în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor, la preţul de 80 lei şi 100 lei. Ele pot fi procurate de la Agentia Casei de Cultura a Sindicatelor Sibiu între orele 10.30-18.30. Sinucigaşul”, de Nikolai Erdman, este “o comedie amară pe care au vrut s-o pună în scenă mari regizori, ca Meyerhold şi Stanislavski, dar pe care a interzis-o însuşi Stalin. Autorul, un scriitor de geniu, a fost deportat în Siberia şi condamnat să rămână un anonim. După moartea sa, această piesă i-a adus dramaturgului celebritatea internaţională. “Sinucigaşul ” se joacă astăzi peste tot în lume, lansând o întrebare dramatică: “Viaţa are sens?”. Piesa este “un rechizitoriu tragicomic la adresa egoismului feroce, o farsă în care viaţa nu face nici două parale, iar moartea este speculată în folosul interesului propriu”.

Spectacolul este “de o actualitate şocantă şi dureroasă”, mai adaugă instituţia bucureşteană de spectacole. În distribuţie, alături de Dan Puric, figurează Costel Constantin, Adela Mărculescu, Ileana Olteanu, Marius Bodochi, Marius Manole, Tania Popa, Silviu Biriş, Maria Buză, Andrei Finţi, Lamia Beligan, Rodica Ionescu, Florin Lăzărescu, Tatiana Constantin/ Ana Macovei, Vitalie Bichir, Alexandru Nedelcu şi Nikita Dembinski.

diana lutaş şi irina stoicescu merg diseară la "sinucigaşul"! vezi fotografiile câştigătoare!
Fotografia Dianei Lutaş

Cum câștigi?

Pentru fiecare spectacol vom alege câte doi câștigători dintre prietenii noștri de pe Facebook, care vor posta pe peretele lor spectacolul la care vor să meargă însoțit de o fotografie cu unul dintre ceasurile Sibiului, în care vor eticheta Ora de Sibiu.  Câștigă fotografiile cele mai inedite. Dacă nu aveți vreme să fotografiați unul dintre ceasurile din centru, ne mulțumim și cu fotografii inspirate, dar musai să fie un ceas în ele și musai să aibă ceva cu Sibiul.

Nu uitați să etichetați fotografia!

Pentru a afla căștigătorii, urmăriți-ne aici sau pe Facebook. Nu sunteți prieteni cu noi, ne găsiți simplu: Ora de Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu