eric de oliveira: ”sunt sub contract cu gaz metan pânã în varãMijlocasul brazilian al echipei Gaz Metan Medias, Eric de Oliveira, a declarat cã simte cã e momentul sã facã pasul cãtre o echipã mai puternicã, dar cel mai probabil o va face doar în varã, când îi expirã contractul cu Gaz Metan.

„Nu cred cã meciul cu Victoria Brãnesti va fi ultimul meu meci în fatã propriilor suporteri. Sunt sub contract cu Gaz Metan pânã în varã si o sã-mi ajut echipa în continuare pentru a-si atinge obiectivul. Când mã voi întoarce în ianuarie, la pregãtire, dacã existã o ofertã bunã atât pentru club cât si pentru mine, atunci vom vedea ce vom face. Chiar dacã Gaz Metan va ocupa la finalul campionatului o pozitie care permite accederea în Europa League, nu voi mai rãmâne aici, pentru cã deja sunt la Medias de aproape 4 ani, stiu ce am fãcut pentru Medias si ce a fãcut el pentru mine, dar simt cã a venit momentul pentru a face pasul cãtre o echipã mai mare. Cât despre meciul cu Brãnestiul, sper cã vom câstiga cele 3 puncte si sã urcãm astfel în clasament. Dacã o sã marchez o sã fie un cadou fumos de ziua mea (5 decembrie), dar nu asta conteazã, ci doar victoria”, a precizat Eric.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Va invitam dragi sibieni cu caldura la Medias sa urmariti ultimul meci pe teren propriu al lui GMM … la fel cum ati facut si cu STIINTA