PDL-iștii îl laudă pe Ariton pentru că e gata centura ocolitoare! Vă surprinde?Mesajul conducerii PDL Sibiu, cu prilejul inaugurării centurii ocolitoare a municipiului Sibiu este o odă de mulțumire adusă senatorului și ministrului totodată, Ion Ariton. Obiectivul va fi inaugurat azi, 1 decembrie, la ora 16.00, iar primarul Klaus Iohannis și președintele CJ, Martin Bottesch, nu au primit invitații de participare.

Deși site-ul nostru nu obișnuiește să posteze în pagina sa știri cu caracter exclusiv politic, de data aceasta am decis să încălcăm regula pentru a vă reda un comunicat de presă al PDL Sibiu, legat de centura ocolitoare a Sibiului.

Lasă un comentariu și spune și tu ce crezi despre comunicatul PDL-ului!

Iată comunicatul:

”Conducerea organizaţiei judeţene a PDL îşi exprimă satisfacţia prilejuită de finalizarea lucrărilor la centura ocolitoare a municipiului Sibiu. Se poate spune că promisiunea premierului Emil Boc, adresată sibienilor cu prilejul vizitei pe şantierul centurii, în luna februarie a acestui an, a fost îndeplinită. În sfârşit, oraşul va fi degrevat de transportul rutier de tranzit, în special de mare tonaj, acest lucru fiind aşteptat cu mult interes, mai ales, de sibienii care au suportat, ani la rând, zgomotul şi poluarea provocate de acesta pe străzile unde locuiesc. Ca organizaţie locală a partidului aflat la guvernare, ne simţim obligaţi să le mulţumim, la fel şi tuturor locuitorilor municipiului nostru, pentru răbdarea şi înţelegerea de care au dat dovadă, în toată perioada celor şase ani de la începerea lucrărilor.

În realizarea proiectului centurii ocolitoare a Sibiului s-au investit, din fondurile europene ISPA şi ale Guvernului României, aprox. 100 milioane de euro, din care 14 milioane de euro au costat exproprierile. Practic, această nouă arteră de circulaţie auto constă din 16,60 kilometri de autostradă şi 3,6 kilometri de drum naţional. Partea de autostradă face parte din Culoarul IV European, care va face legătura între Constanţa de Nădlac.

Proiectul centurii Sibiului a suferit o serie de modificări şi au fost mai multe termene de finalizare. De asemenea, faţă de momentul de început, şi constructorii s-au schimbat, după ce lucrările au fost oprite (2006-2008). Toate acestea au generat modificări ale costurilor, pe fondul evoluţiei preţurilor pe piaţa imobiliară şi de construcţii. Din această perspectivă, apreciem implicarea, după 1 ianuarie 2009, a parlamentarilor PDL Sibiu, în special a d-lui senator Ion Ariton, în asigurarea finanţării continue a lucrărilor, din partea Guvernului României. De altfel, interesul domniei sale faţă de această investiţie s-a manifestat încă din perioada în care a fost prefect al judeţului Sibiu. Iar inaugurarea centurii ocolitoare reprezintă îndeplinirea uneia din promisiunile electorale ale domniei sale, în campania alegerilor parlamentare pentru mandatul 2008-2012.

Mulţumim Guvernului României, premierului Emil Boc, pentru respectarea angajamentelor privind realizarea celei mai mari investiţii publice, în judeţul Sibiu, în ultimii 20 de ani. Totodată, apreciem eforturile deosebite ale consorţiului Max Boegl – Geiger – Comtram şi firmei Vectra Service, după preluarea şantierului, în perioada 2009-2010, datorită cărora a fost posibilă finalizarea acestei moderne căi rutiere locale şi continentale.”

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. se presupune ca suntem un oras civilizat si cu bun simt dar din comentariile pline de jigniri postate mai sus ma indoiesc ca ar fi asa…centura asta a fost inceputa acum cativa ani inainte de o campanie electorala cand anumiti politicieni promiteau ca o vor face, apoi bineinteles au renuntat, in 2008 Ariton a promis ca pana la finalul mandatului sau va face tot posibilul ca aceasta cenjtura sa fie gata, nu dupa mult timp Johannis a iesit in presa spunand ca centura nu il intereseaza si ca nu va sprijini la finalizarea ei…Ariton nu uitat ce a promis si a facut toate presiunile posibile ca aceasta centura sa fie gata…dar faptul ca centura e gata cred ca e o realizare pt sibiu indiferent ca iar fi dat drumul la 7 dimineata sau ca ia dat la 16…dar bineinteles nu ne multumim cu nimic…acu va intreb…nimic e bun?

  2. e singurul care a monitorizat pe toata perioada proiectului aceasta lucrare pentru care azi toti ne bucuram.daca nu era cineva sa se intereseze de bunul mers a lucrurilor nici acum, sunt sigura, ca nu aveam o centura

  3. Rusine!!! Ingamfarea asta o sa le iasa pe nas! In fiecare zi ne demonstreaza pana unde poate sa duca ticalosia in tara noastra! Pacat! Centura nu este doar realizarea lor, nesimtirea, insa… DA!

  4. mi-e sila de toti politicienii de la bucuresti…de absolut toti..in 2007 cand eram capitala culturala nu stiau cum sa vina toti in sibiu sa-i pupe mana lui johannis si acum il trateaza cu flit.ii deranjeaza ca ce a facut in sibiu cu bune si rele nu a facut din banii lor de la bucuresti…a..acum se lauda domnu boc ca a inaugurat centuri…pai nu stie ca centura sibiului trebuia inaugurata acum 4 ani..tot pe timpul guvernarii pdl?astai mare realizare?sa vedem cat de buna v-a fii constructia ca la ce materiale am auzit ca s-au folosit la structuri ma cam indoiesc sa tina mai mult de 1 luna de zile..sper sa nu fie asa

  5. NU ma surprinde aroganta PDL-istilor de a nu-l chema pe primarul Johannis. Oricum este un gest urat si nu inteleg de ce.
    Ma intreb daca ei sunt mandri de gesturile pe care le fac de ziua nationala. Ar trebui sa fie unitate nationala, nu numai ura si invidie.
    Soseaua de centura a fost realizata intr-o perioada de 6 ani, nu numai de 1 an de cand domnul Ariton este senator, asa ca puteau fi invitate la inaugurare si oficialitatile locale nu numai cei care „au baut apa din Dambovita”.
    O zi placuta!