patru incendii petrecute noaptea trecută la porumbacu, cristian şi sibiuTrei persoane au fost intoxicate din cauza unui incendiu pentrecut noaptea trecută într-un bloc de pe strada Semaforului.

În data de 29 noiembrie, ora 12:30, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sibiu şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Porumbacu de Jos au intervenit pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o şură, situată în localitatea Scoreiu, str. Uliţa Mare, nr. 159. În urma incendiului au ars: acoperişul şurii pe o suprafaţă de aproximativ 25 mp şi aproximativ 4 tone de fân. Cauza probabilă care a determinat izbucnirea incendiului a fost un scurtcircuit electric, produs ca urmare a deteriorării şi neizolării corespunzătoare a unui cablu electric.

Incendiul a şopron

La ora 21:14 Detaşamentul de Pompieri Sibiu şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cristian au intervenit în comuna Cristian, str. XIII, nr. 29 pentru localizarea şi stingerea unui incendiu, izbucnit la un şopron. Au ars aproximativ 100 kg lemne de foc. Cauza probabilă care a determinat izbucnirea incendiului a fost o scânteie mecanică.

Flăcări în apartament

La ora 00:20 efectivele I.S.U. Sibiu au intervenit cu 3 autospeciale şi ambulanţa S.M.UR.D, în municipiul Sibiu, str. Semaforului, bl. 18, pentru localizarea şi lichidarea unui  incendiu izbucnit la un apartament, situat la etajul 4 al imobilului. În urma incendiului, au ars: aproximativ 20 mp din încăpere, instalaţia electrică şi pereţii de pe holul comun al etajului. Trei persoane intoxicate cu fum au fost transportate de echipajul medical specializat la U.P.U. Sibiu. Cauza probabilă care a determinat izbucnirea incendiului a fost focul deschis în spaţii închise.

Acoperiş în flăcări pe Ecaterina Varga

Concomitent cu desfăşurarea acţiunilor de lichidare a incendiului de pe str. Semaforului, echipajele Detaşamentului de Pompieri Sibiu au fost solicitate să intervină pentru stingerea unui alt incendiu, izbucnit la acoperişul unui imobil, situat în Sibiu, str. Ecaterina Varga, nr. 29. A ars acoperişul cu învelitoare din ţiglă. Cauza probabilă care a determinat izbucnirea incendiului a fost un coş de fum neizolat corespunzător.

Ultima oră

Comentariul meu