Avem doi noi câștigători la concursul de fotografii premiat cu invitații la evenimente speciale. În această seară, Tudor Gheorghe va cânta de la ora 19 și pentru Corina David și Adrian Bugariu, care au câștigat câte o invitație de două persoane la concert. Le dorim să se bucure de doinele marelui artist iar în plus, Corinei David îi urăm ”La mulți ani” pentru ziua ei de ieri, după cum scrie în profilul ei de pe Facebook.

Fotografiile câștigătoare pentru concertul lui Tudor Gheorghe sunt:

cine merge în această seară la tudor gheorghe? vezi fotografiile câştigătoare!
Foto Adrian Bugariu. Era greu să nu câștige această fotografie care spune totul despre cât de mult vrea autorul să meargă la concert!

Concertul din această seară are loc în cadrul turneului „Cavalerii felinarelor târzii”. De la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor,  Tudor Gheorghe va cânta cele mai frumoase melodii din repertoriul a două legende ale muzicii interbelice: Zavaidoc şi Jean Moscopol. Artistul va fi acompaniat de orchestra Arkadia, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Biletele costă 60 de lei.  Ele pot fi procurate de la Agentia Casei de Cultura a Sindicatelor Sibiu între orele 10.30-18.30.

Concursul pentru invitații continuă. Au mai rămas în joc două învitații la Fuego pentru 13 decembrie și două la spectacolul ”Sinucigașul”, în regia lui Dan Puric, pentru 6 decembrie. Așadar așteptăm în continuare fotografii pe Facebook după regulamentul pe care îl știți deja:

cine merge în această seară la tudor gheorghe? vezi fotografiile câştigătoare!
Foto: Corina David. Porumbeii nu pot lipsi dintr-o fotografie cu Piața Mare.

Pentru fiecare spectacol vom alege câte doi câștigăt

ori dintre prietenii noștri de pe Facebook, care vor posta pe peretele lor spectacolul la care vor să meargă însoțit de o fotografie cu unul dintre ceasurile Sibiului, în care vor eticheta Ora de Sibiu.  Câștigă fotografiile cele mai inedite. Dacă nu aveți vreme să fotografiați unul dintre ceasurile din centru, ne mulțumim și cu fotografii inspirate, dar musai să fie un ceas în ele și musai să aibă ceva cu Sibiul.

Nu uitați să etichetați fotografia!

Pentru a afla căștigătorii, urmăriți-ne aici sau pe Facebook. Nu sunteți prieteni cu noi, ne găsiți simplu: Ora de Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Saracii castigatori, afla si ei cu 6-7 ore inainte ca deseara trebuie sa-si anuleze orice alt plan 😀