cargo, riff şi juke box – principalele atracţii în noaptea de revelion la sibiuŞi în acest an Primăria Sibiu va marca printrun program special noaptea trecerii dintre ani, care să îi aducă pe sibieni şi pe turişti în Piaţa Mare pentru a sărbători împreună.

Organizatorii au pregătit câteva surprize care să creeze o atmosferă specială de sărbătoare în noaptea de Revelion. Invitaţii de anul acesta sunt trupele Non Profit, Riff, Juke Box şi Cargo care vor concerta pe scena din Piaţa Mare. Un element inedit este adus de spectacolul de lasere, lumini şi foc realizat de CBU Collective. Aceştia îi vor acompania pe artişti pe toată durata concertelor, iar spectacolul de lasere va face ca atmosfera din Piaţa Mare să fie spectaculoasă şi să transforme Revelionul întrun moment cu adevărat special.

Toţi cei prezenţi în Piaţa Mare se vor putea bucura şi de tradiţionalul foc de artificii care marchează trecerea dintre ani şi care va dura aproximativ 15 minute. Efectul său va fi amplificat şi de spectacolul realizat de CBU Collective.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu cu sprijinul Primăriei Sibiu şi are un buget de 153 800 lei.

Evenimentele organizate cu ocazia Revelionului se vor desfăşura după următorul program :

22:30 Non Profit

23:15 Riff

00:00 Artificii

00:15 Cargo

01:00 Juke Box

Ultima oră

Comentariul meu