csu sibiu bate cu 80-72 pe echipa csm bucureștiCSU Sibiu și CSM Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, 27 octombrie, cu începere de la ora 18.00, în Sala Transilvania, într-un meci contând pentru etapa a XII-a a Diviziei A la baschet masculin, confruntare care este transmisă în direct pe siteul nostru și pe csufans.ro.

Va fi al treilea meci consecutiv în care adversarii au în componenţă un fost jucător al echipei sibiene. După Ivan Miskovic de la BC Timişoara şi Cortney Scott de la CS Otopeni, de această dată va fi rândul lui “Boomer” Herndon să se reîntâlnească cu o parte dintre foştii coechipieri, precum şi cu publicul sibian. Este doar a treia întâlnire dintre cele două formaţii, echipa din Capitală fiind la al doilea sezon pe prima scenă baschetbalistică. În campionatul trecut sibienii s-au impus în ambele partide, 81-73 în turul campionatului la Sibiu şi 81-80 la Bucureşti, după un meci în care CSM a condus pe tabela de marcaj pe parcursul primelor trei sferturi, însă sibienii au câştigat ultimul sfert la diferenţă de trei puncte, impunându-se la limită la final.

Se întoarce Hardon la Sibiu

Înaintea meciului de sâmbătă, CSU Sibiu ocupă locul 13 în clasamentul Diviziei A, cu 15 puncte obținute în 10 meciuri jucate, înregistrând 5 victorii și 5 înfrîngeri, iar echipa bucureşteană ocupă locul 7, cu 17 puncte acumultate în urma a 6 victorii și 5 înfrângeri.

Sursa: csufans.ro
ÎN PLAYERUL DE MAI JOS VA ÎNCEPE TRASMISIA LIVE LA ORA 18.00

DUPĂ MECI RĂMÂI PE ORA DE SIBIU PENTRU VIDEO-DECLARAȚII!

Ultima oră

Comentariul meu