galerie foto: sală arhiplină la concertul lui ştefan hruşcă!

galerie foto: sală arhiplină la concertul lui ştefan hruşcă!Sala Mare a Casei de Cultura a Sindicatelor din Sibiu a răsunat de sunet de colinde aseară puţin după ora 20.00.

Chiar dacă a întârziat preţ de jumătate de oră, sibienii care au umplut la refuz sala au avut până la urmă parte de un concert extraordinar de colinde din partea lui Ştefan Hruşcă.

Urmează acum, după deschiderea Târgului de Crăciun, un alt concert extraordinar. Este vorba de spectacolul cu Tudor Gheorghe, care are loc săptâmăna viitoare.

Ora de Sibiu te provoacă la un concurs pe Facebook iar recompensa constă în două invitații de două persoane la fiecare dintre spectacole.

Pentru fiecare spectacol vom alege câte doi câștigători dintre prietenii noștri de pe Facebook, care vor posta pe peretele lor spectacolul la care vor să meargă însoțit de o fotografie cu unul dintre ceasurile Sibiului, în care vor eticheta Ora de Sibiu.  Câștigă fotografiile cele mai inedite. Dacă nu aveți vreme să fotografiați unul dintre ceasurile din centru, ne mulțumim și cu fotografii inspirate, dar musai să fie un ceas în ele și musai să aibă ceva cu Sibiul.

Nu uitați să etichetați fotografia!

Pentru a afla căștigătorii, urmăriți-ne aici sau pe Facebook. Nu sunteți prieteni cu noi, ne găsiți simplu: Ora de Sibiu.[nggallery id=639]

Ultima oră

Comentariul meu