szabo a lăsat alba iulia pentru a se întoarce la voința sibiuFostul fotbalist al Voinţei şi al Unirii Alba Iulia, Szabo Istvan, este aproape de o revenire la gruparea de pe „Municipal”.

Devenit liber de contract, după ce Unirea nu i-a achitat o parte din bani, vârful de atac a avut discuţii cu oficialii echipei sibiene, care i-au făcut o ofertă. „Aşteptăm un răspuns din partea lui. Noi i-am făcut o propunere, pe aceeaşi sumă pe care o avea şi când a plecat. Contractul ar fi pe o perioadă de 3 ani. Acum mingea e în terenul lui”, a spus preşedintele Voinţei, Ioan Hămbăşan.

„Szabo este binevenit. I s-a făcut o ofertă şi sperăm să ajungă la o înţelegere cu cei din conducere. Cred că atât pentru noi, cât şi pentru el acest transfer este unul benefic. Ar fi fost şi mai bine dacă nu ar fi plecat la Alba Iulia, în vară”, a afirmat, la rândul său, antrenorul Alex Pelici.

Neînvins de 519 minute

Portarul David Lazar a stabilit un record greu de egalat. Goalkeeper-ul nu a mai primit gol din etapa a VIII-a, din minutul 21 al întâlnirii cu FC Argeş, la Piteşti, terminat la egalitate, scor 1-1. De atunci au trecut 519 minute.

CSU Voinţa continuă să aibă cea de-a doua apărare din lume, cu 3 goluri încasate în 12 meciuri de campionat. Pe primul loc se află sârbii de la Vojvodina Novi Sad, care au primit cu unul mai puţin, în 13 jocuri de campionat. (Liga2.ro)

Ultima oră

Comentariul meu