universitatea „lucian blaga” din sibiu invitată la naţiunile uniteULBS este prima universitate din România care a aderat și sprijinit Iniţiativa “Academic Impact” lansată de Secretarul General al Naţiunilor Unite, Ban Ki-moon.

În calitate de membră fondatoare, ea a fost invitată să participe la evenimentul de lansare de la sediul Naţiunilor Unite din New York, care a avut loc în zilele de 18 şi 19 noiembrie.

La evenimentul la care au participat peste 500 de instituţii din peste 90 de state ale lumii, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a fost reprezentată de dr. Silvia Florea, care cu această ocazie a fost primită cu multă căldură şi ospitalitate de către d-na Ambasador Extraordinar şi Plenipotențiar, Simona-Mirela Miculescu şi Secretarul III, d-na Sena Latif din cadrul Misiunii Permanente a României pe lângă Naţiunile Unite. În decursul acestei întâlniri, discuţiile au fost axate pe teme legate de activitatea şi implicarea globală a universităţii din Sibiu in activităţi de promovare a dezvoltării durabile a educaţiei, a responsabilităţii sociale intelectuale, a susţinerii celor 10 principii ale Iniţiativei „Academic Impact” şi a întăririi legăturilor viitoare dintre lumea academică şi ONU.

Ultima oră

Comentariul meu