best of mircea baniciu - lansarea noului cd și concert în imperiumConcertul este programat pentru 24 noiembrie, începând cu ora 21:30 cu un intro din partea băieţilor din Imperium Jazz Band, urmat de concertul propriu-zis şi de un jam-session.

În urmă cu fix un an, Imperium a oferit sibienilor un super-concert marca Mircea Baniciu, care a adus un public numeros şi care a reprezentat unul din cele mai bune concerte desfaşurate în 2009 la Imperium. Întrucât cererile de repetare au fost foarte mari, am reuşit printr-un concurs fericit de evenimente să îl invităm din nou pe unul dintre corifei la Sibiu.

Mircea Baniciu şi-a lansat în 10 noiembrie la Sala Palatului un nou album „Best of – vol 2“, un album de colecţie cu piese foarte cunoscute actualizate ca sound pentru 2010. „Pe primul Best Of, am poate cele mai frumoase cântece de dragoste pe care le-am scris, iar pe cel de-al doilea album am poate piesele cele mai tari, sunt orchestrate mai cu ‘vână’ aş putea spune. Al doilea album Best Of v-aş recomanda să-l puneţi atunci când aveţi o petrecere şi n-o să vă pară rău. Dintr-un cântec într-altul albumul acesta a început să îmi placă şi mie“. Plecat prin ţară în turneu, artistul face o oprire şi la Sibiu, la Imperium pentru o cântare de zile mari împreună cu Vlady Cnejevici. Înainte şi după recitalul celor doi muzicieni, Imperium Jazz Band v-a pregătit o serie de surprize transpuse printr-un repertoriu schimbat şi printr-o sesiune de jam-session aşa cum numai la Imperium se poate găsi.Concertul este programat pentru 24 noiembrie, începând cu ora 21:30 cu un intro din partea băieţilor din Imperium Jazz Band, urmat de concertul propriu-zis şi de un jam-session.

Ultima oră

Comentariul meu