dan puric aduce ”sinucigașul” la sibiu în 6 decembrie. câştigă bilete la eveniment, cu ora de sibiu!Spectacolul care a atras mii de spectatori la București se joacă pe 6 decembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Site-ul nostru vă invită la această piesă de excepție. Ora de Sibiu va lansa zilele următoare un concurs prin care puteţi câştiga invitaţii la acest eveniment.

Biletele pentru reprezentaţia de la Sibiu s-au pus în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor, la preţul de 80 lei şi 100 lei. Ele pot fi procurate de la Agentia Casei de Cultura a Sindicatelor Sibiu între orele 10.30-18.30.Sinucigaşul”, de Nikolai Erdman, este „o comedie amară pe care au vrut s-o pună în scenă mari regizori, ca Meyerhold şi Stanislavski, dar pe care a interzis-o însuşi Stalin. Autorul, un scriitor de geniu, a fost deportat în Siberia şi condamnat să rămână un anonim. După moartea sa, această piesă i-a adus dramaturgului celebritatea internaţională. „Sinucigaşul ” se joacă astăzi peste tot în lume, lansând o întrebare dramatică: „Viaţa are sens?”. Piesa este „un rechizitoriu tragicomic la adresa egoismului feroce, o farsă în care viaţa nu face nici două parale, iar moartea este speculată în folosul interesului propriu”.

Spectacolul este „de o actualitate şocantă şi dureroasă”, mai adaugă instituţia bucureşteană de spectacole. În distribuţie, alături de Dan Puric, figurează Costel Constantin, Adela Mărculescu, Ileana Olteanu, Marius Bodochi, Marius Manole, Tania Popa, Silviu Biriş, Maria Buză, Andrei Finţi, Lamia Beligan, Rodica Ionescu, Florin Lăzărescu, Tatiana Constantin/ Ana Macovei, Vitalie Bichir, Alexandru Nedelcu şi Nikita Dembinski

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. PACAT CA SUNT LA MARE DISTANTA DE EVENIMENTUL CU PRICINA.. ORICUM , ASTA NU-I UN MOTIV SA NU APRECIEZ NUMELE GRELE DIN ACEASTA PIESA. AS FI VRUT SA O VAD PE ADELA MARCULESCU. PE CEILALTI I-AM MAI VAZUT. IN SPECIAL PE DAN PURICE CAND SI-A LANSAT UNA DIN CARTI. AVEM ACTORI PROFESIONISTI, PACAT DE PROSTIA DE LA NIVELURILE INALTE( CRED CA DIN CAUZA INALTIMII AU RAU SI LE TULBURA MINTILE-ASA SI DECIZIILE CARE LE IAU ARATA STAREA LOR). ADEVARUL E CA NUMAI UN POPOR DEZINFORMAT SI INCULT POATE FI USOR DE MANIPULAT SI TINAND CONT DE FAPTUL CA TOT VECHEA STRUCTURA COMUNISTA NE CONDUCE SI NE-A CONDUS,NU MA MIRA PRACTICILE. PACAT CA SUNTEM NISTE LASI.