cs otopeni a bătut csu sibiu cu 74-72 la capătul unui meci disputatCS Otopeni a câștigat meciul disputat împotriva echipei CSU Atlassib Sibiu, contând pentru etapa a 11-a în sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin – ediția 2010/11. Jocul desfășurat la Sala Sporturilor din Otopeni s-a încheiat cu rezultatul de 74-72 în favoarea echipei gazdă.

În sfertul decisiv al partidei echipa pregătită de către Eugen Ilie părea să fie capabilă de a se impune după ce sa desprins la șapte lungimi, scor 68-61 în minutul 36, după liberele lui Dani Popescu. CSU Sibiu nu a cedat și Mihnea Haiduc a îngropat o aruncare de la mare distanță, completată de trei libere pentru a aduce formația ardeleană la un singur punct în spate. Miljan Medvedj, unul dintre adversarii tradiționali ai echipei oaspete a înscris pentru două puncte cu 31 secunde înainte de final, însă avantajul ilfovenilor a fost anulat de tripla lui Earl Brown și scorul era egal la 70 cu 14 secunde înainte de final.

Harrison l-a trimis pe Scott la linia de pedeapsă imediat după reluare, iar cel din urmă înscris prima liberă însă a ratat-o pe a doua. Vlad Jiscanu a izbutit o recuperare ofensivă pentru gazde și mingea a ajuna la Medvedj, care nu a făcut concesii marcând două libere. Gazdele au negat sibienilor șansa unei noi reușite de trei puncte și l-au trimis la linia de aruncări libere pe Brown care nu a greșit. La ultima posesie a gazdelor, Scott a mai împărțit două libere și timpul s-a scurs pentru victoria, scor 74-72, echipei de lângă aeroport.

Partida a fost extrem de echilibrată în întregime. Scorul la capătul primelor trei secvențe confirmă această situație: 19-18 în minutul 10, 36-36 la pauză și 55-52 după 30 minute de joc.
Cortney Scott a avut 18 puncte și 9 recuperări cu 7 posesii pierdute în 40 minute de joc la prima confruntare cu fosta sa echipă. Aleksandar Belanovic a izbutit 19 puncte și 6 recuperări, Slobodan Popovic a totalizat 14 puncte, iar Mlijan Medvedj a avut 11 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive și 4 intercepții pentru Otopeni.
LeVar Seals a reușit 19 puncte (5/13 la trei puncte!), 7 recuperări, 3 pase decisive și 3 intercepții în 40 minute de joc împotriva echipei la care a început actuala ediție de campionat. Michael Harrison a adăugat 19 puncte, 10 recuperări și 3 capace pentru un indice de 30 la eficiență, Arturas Masiulis a avut 13 puncte și 8 recuperări, iar Mihnea Haiduc a terminat cu 11 puncte.
CS Otopeni obține a 5 victorie în 11 partide disputate, în vreme ce echipa de pe Cibin are cinci succese și tot atâtea eșecuri în actuala ediție de campionat.

sursa: numaibaschet.ro

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. peter, a avut si el bubele lui, a fost super antrenor pentru sibiu. s-a iei, doi ani consecutiv, o echipa de la zero(ma refer aici la jucatorii straini) si sa termini pe locul 3 asta este intradevar o performanta.

  2. mor cand vad analizele expertilor de pe forumul asta, dar na ce sa ii faci trebuie sa ii acceptam si pe ei, ce ma ingrijoreaza cel mai mult este faptul ca unii, daca judeci dupa anii lor, ar trebui sa cunoasca cat de cat baschetul sibian, eu insa mai spun odata ceea ce am spus de la inceputul campionatului, lituanianul este un antrenor de locul 10 si nu fara motiva s-a descotorosit muresul de el, jucatorii adusi de el sunt panarame,in frunte cu loyd si aia care nu au prea jucat pana la decolare, dar si cu masiulis, maini de lemn, da nu se copmara cu clavon, dar nici nu putem sa il injosim asa de tare pe peter care a facut performanta la sibiu si sa il comparam cu prakuraitis asta, sa fim serios sa ne uitam numai la performantele lor in romania si atat, cu doua echipe cu bugete aproximativ egale, si cu public numeros, schomers a obtinut doua locuri 3, de nesperat pana la venirea lui la sibiu, si ce daca juca baschet de strada, avea si rezultate si aducea si lumea la sala, acum cu baschetul „adevarat” jucat de asta, suntem ciuca batailor, suporterii sunt tot mai putin si cei care vorbesc si analizeaza, sunt tot aia care se considera fani model, si experti in baschet, dar vorbesc numai rahat si de sustinut echipa, o fac in cel mai bun caz prin simpla prezenta ( de apreciat si asta, fata de cei care nici nu mai vin la sala)dar imi pare rau sa va spun, va pricepeti mai putin decat mine care nu stiu baschet, si nu sunteti fani adevarati, fanii adevarati nu stau pe forum, si nu il fac mare pe un antrenor care nu a demonstrat nimic desi este de cativa ani in romania, fiecare are parerea lui si o respect, dar prin comparatia intre peter si lituanian, va faceti de ras,si repet putin imi pasa de teorie, practic peter era mai bun la toate capitolele, joc spectaculos, rezultate, siguranta, selectie de la buna la foarte buna la jucator,aproape de fani, nu ca asta, etc.