Raul Cătinaş, Sebastian Ciobanu sau Ionuţ Atodiresei sunt numai câteva din numele care vin la Sala Sporturilor Transilvania pentru editia speciala  Local Kombat, “10 ani  in RING!”, care marcheaza implinirea unui deceniu de la debutul sportului de contact profesionist in Romania.

Organizatorii au pregatit un fight card de exploziv, format din 9 meciuri avandu-i ca protagonisti cei mai buni luptatori romani precum si sportivi de top din SUA, Olanda, Germania, Franta, Bulgaria si Bosnia.

„Iron” revine în forţă la Sibiu

Dupa ce a fost eliminat la Seoul, semifinalistul K1 “Iron” Raul Catinas revine in forta la Sibiu, unde va da piept cu gigantul de 2 m si 150 kg din SUA, Imani Lee.  Intalnirea cu veteranul Marius Tita,  reprezinta pentru , “Gentelmanul” Miodrag Olar un test dur la debutul acestuia in circuitul LK. Cei doi sportivi ai clubului KUDOKAI ATLASSIB vin dupa un stagiu de pregatire si cateva meciuri de verificare in Olanda, alaturi de echipa SUPER PRO din care mai fac parte luptatori precum campionul K1 MAX Albert Kraus, Alviar Lima ,Rico Verhoeven sau HANS STRINGER. Desi s-a pregatit intens alaturi de colegii sai, “Ursul Carpatin” Adrian Stoiti a suferit zilele trecute o accidentare serioasa astfel ca, din nefericire, nu va avea ocazia sa-si ia revansa in fata lui Catalin Zmarandescu.

Şase meciuri la categoria grea

In aceeasi seara, la numai 3 saptamani dupa LK Bosnia,  “Fiul lui Dracula” Sebastian Ciobanu il intalneste, pe  francezul Noel Cadet,  iar  “Pitbull” Ionut  Atodiresei, un alt veteran al  circuitului, promite sa faca spectacol in meciul cu olandezului de origine albaneza  Valdrin Vatnikaj. Si ceilalti luptatori din noua generatie, fratii Andrei si Bogdan Stoica precum si Adrian Mitu se pregatesc pentru cel mai important test al carierei, dorind sa-si castige locul in prima linie a LK. Dupa ce a debutat la Constanta cu o victorie surprinzatoare in fata lui Mihaita Gloescu, clujeanul Valentin Adalbert vrea sa confirme ca nu a fost o simpla intamplare si promite sa-l spulbere pe mult mai experimentatul Marian Iordan. Asadar, spectatorii vor avea parte de un spectacol de exceptie cu 6 meciuri la categoria grea si 3 la cea medie, dintre care 8 pe reguli K1 iar unul pe reguli MMA. Pe langa desfasurarea de forte din ring, fetele de la Sexy Kombat, invitatii speciali si petrecerea afterparty vor asigura reusita evenimentului.

[nggallery id=637]

Programul complet al Galei:

1.Raul Catinas vs Imani Lee (SUA)  +91 kg -K1 Rules

2. Sebastian Ciobanu vs Noel Cadet (FRA)  + 91 -kg -K1 Rules

3 Miodrag Olar vs Marius Tita.  -72.5 kg -K1 Rules

4. Bogdan Stoica vs Dzenan Poturak(BIH)  +91 kg -K1 Rules

5. Andrei Stoica vs James Phillips(GER) +91 kg -K1 Rules

6. Ionut Atodiresei vs Valdrin Vatnikaj (NL)-65 kg -K1 Rules

7. Catalin Zmarandescu vs Kamen Georgiev(BUL) – +91 kg  MMA Rules

8. Adrian Mitu vs Veselin Veselinov(BUL)  -70 kg -K1 Rules

9. Valentin Adalbert vs Marian Iordan  +91 kg K1 Rules

VEZI MAI JOS CÂTEVA GALERII FOTO DE LA PRECEDENTELE GALE DE K1 DE LA SIBIU

[nggallery id=475]

[nggallery id=467]

[nggallery id=474]

[nggallery id=473]

[nggallery id=471]

[nggallery id=470]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu