pustai: meciul de la cluj este examenul de maturitate pentru gaz metan după victoria cu steaua”Tehnicianul echipei Gaz Metan Medias, Cristi Pustai, a declarat cã vede meciul de la Cluj ca pe un test de maturitate al echipei sale, dupã victoria frumoasã din Ghencea.

„Ne asteaptã din nou un meci greu în deplasare, pe care trebuie sã-l tratãm cu maximã seriozitate. În acest campionat, suntem o echipã redutabilã la jocurile din deplasare, iar pozitia de lider al deplasãrilor ne obligã sã prestãm un joc la fel de bun cu CFR Cluj. Meciul de la Cluj este foarte important pentru cã vine ca un examen de maturitate, dupã aceastã victorie frumoasã în Ghencea. Le-am spus jucãtorilor cã trebuie sã rãmânem cu picioarele pe pãmânt, pentru cã suntem o echipã micã si muncitoare si asa ar trebui sã ne prezentãm la toate meciurile”, a spus Pustai.

Zaharia: „Trebuie să jucăm bine”

La rândul sãu, fundasul, Radu Zaharia, a adãugat cã pozitia din clasament nu reprezintã o presiune ci o motivatie în plus: „Meciul împotriva lui CFR Cluj este unul foarte greu, iar victoria împotriva Stelei ne obligã sã jucãm cel putin la fel de bine. Pozitia din clasament nu reprezintã o presiune ci o motivatie în plus. Este foarte bine cã ne aflãm pe o pozitie fruntasã, dar noi trebuie sã fim realisti si sã muncim în fiecare meci. Noi avem obiectiv clasarea în primele 8, iar dacã vom reusi sã ne clasãm mai sus, va fi foarte bine”, a precizat Zaharia.

Ultima oră

Comentariul meu