noi sensuri de circulaţie în zona industrială vest. sens unic pe intrarea siretuluiOdată cu finalizarea drumului secundar 5 şi a drumului secundar 7, sensurile de circulaţie în această zonă vor fi stabilite. Pe Intrarea Siretului, în zona bisericii, regimul de trafic se va schimba.

Astfel, pe strada Lyon, prelungită prin drumul secundar 5, se va circula în ambele sensuri. „Pe strada Barcelona, prelungită recent cu drumul secundar 7 care face legătura cu centura ocolitoare, circulaţia se va desfăşura în sens unic, dinspre strada Salzburg înspre strada Europa Unită”, a spus joi primarul Klaus Iohannis.

Sens unic pe Intrarea Siretului

După reabilitarea străzii Siretului, circulaţia a fost reconfigurată la intersecţia cu Calea Dumbrăvii. Şi pe Intrarea Siretului, în zona bisericii, regimul de trafic se va schimba. Se va institui de săpătămâna viitoare sensul unic dinspre Calea Dumbrăvii spre Calea Cisnădiei.

Refaceri pe strada C. Noica

Sâmbătă, 20 noiembrie, DPC va efectua lucrările de refacere a carosabilului în urma înlocuirii conductelor de gaz pe strada Constantin Noica, pe porţiunea dintre Piaţa Unirii şi strada Berăriei. Lucrările vor fi executate fără întreruperea traficului, care însă se va desfăşura cu restricţii. Rugăm şoferii ca, pe cât posibil, să ocolească această zonă pentru a evita crearea de blocaje în trafic.

Ultima oră

Comentariul meu