Peste 300 de studenti din mai multe centre universitare au venit la Sibiu în cadrul Festivalului Naţional Studenţesc de Dans. Festivalul a ţinut trei zile şi a adunat dansatori din 12 oraşe.

Festivalul este la a VII-a  ediţie şi a început Joi 11 Noiembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor.Pe şcenă au urcat dansatori din 12 oraşe care au luptat pentru premiul cel mare dar şi pentru onoare. Concursul a cuprins dans modern, show dans,jazz-dance şi temă inpusă. Studenţi din Alba Iulia, Brasov, Cluj-Napoca,Timişoara,Sibiu, Galati, Pitesti,Bucureşti, Petrosani şi Iaşi au încântat publicul prezent care i-au răsplătit cu zeci de aplauze. Sâmbătă 13 Noiembrie, în ultima zi de spectacol, concurenţii au primit diplome şi trofee pentru prestaţiile lor. Intrarea a fost liberă iar sala arhiplină.
VIDEO:Dan Claudiu Buzdugan

Ultima oră

Participă la discuție

11 Commentarii

  1. Rusine echipei voastre pentru articolul si filmarile postate. Nici in text si nici in filmari nu apare trupa gazda. Trupa care a reprezentat Sibiul la acest festival de dans. Ati primit indicati exacte sa nu apara trupa de dans M&M in ceea ce postati. Rusine voua si echipei!!!

    1. Rusine sa iti fie tie romanule.
      Blocat mintal…. Daca ceva nu iti convine, spune, vorbeste, dar nu acuza!
      Dupe ce omul isi petrece ore in frig la filmari si prelucrari video etc, ii spui sa ii fie rusine? Tie sa iti fie rusine!

      Dane, ai felicitarile fele! Super articol! Tine-o tot asa 😉

    2. daca nici castigatoarea trofeului nu apare deloc(nici la dansuri, nici la premii), ce sa ne mai asteptam la trupa gazda sa apara !?

  2. Felicitari fetelor de la Vogue si baietilor de la Steps.
    Era mai frumos sa se puna intreaga filmare. Macar cu trupele castigatoare.

  3. Domnilor, care ati postat pe acest site,in miniarticolul vostru ati uitat de Timisoara.Sa va fie rusine!!!Si studentii din Timisoara au fost prezentati la acest Festival si au fost si premiati.

  4. felicitari pentru articol. ma bucur ca ne aduceti asemenea filmari in timp real. chiar as fi vrut sa ajung la festival dar nu am reusit. aceste filmari m-au binedispus.