duminică este vernisajul salonului internaţional de artă fotograficăOrganizatorii celei de-a XIV-a ediţii a Salonului Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu, Fotoclubul ORIZONT invită toţi iubitorii de frumos la vernisajul expoziţiei, duminică 14 noiembrie ora 12.00 la Primăria Municipiului Sibiu (Centrul de Informare pentru Turişti), Piaţa Mare.

În acest an Salonul Internaţional de Artă Fotografică se organizează sub cele mai înalte patronaje de specialitate din lume: cel al Fédération Internationale de l’Art Photographique (FIAP), Photographic Society of America (PSA), Image Sans Frontière (ISF) şi al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR).

Cu ocazia vernisajului vor fi premiaţi nu numai câştigătorii celor două secţiuni ale concursului (“Nocturnă” şi “Open”) ci şi personalităţi care au sprijinit constant acţiunea de la Sibiu.

duminică este vernisajul salonului internaţional de artă fotograficăAcţiunea este co-finanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu şi de Consiliul Judeţean Sibiu, principalul partener fiind Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu. Intrarea la Salon este liberă, acesta fiind deschis pentru vizitare timp de o lună.

„Lansăm tuturor iubitorilor de artă invitaţia călduroasă de a trece pragul expoziţiei cu ochii larg deschişi şi fără prejudecăţi. În avest an expoziţia reuneşte lucrări din 54 de ţări. Salonul este o sărbătoare a artei fotografice şi cu siguranţă un eveniment de anvergură în agenda culturală a Sibiului“, declară organizatorii.

Ultima oră

Comentariul meu