cristi pustai: "ar fi timpul sã smulgem si noi un punct sau mai multe din bucuresti"Tehnicianul, Cristi Pustai, a declarat cã desi traditia si rezultatele din trecut nu dau prea mari sanse echipei sale în meciul împotriva formatiei Steaua Bucuresti, sperã ca duminicã, jucãtorii sãi sã obtinã un rezultat pozitiv.

Partida din Ghencea, este televizată pe Antena 1. „Mai sunt încã trei etape din acest tur, plus cele douã din retur. Ne asteaptã douã deplasãri foarte grele, la Steaua si la Cluj, cu CFR. Sunt douã deplasãri din care sperã sã ne întoarcem cu punct sau puncte, pentru a ne îndeplini obiectivul, adicã clasarea în primele 8 echipe ale campionatului. Ar fi timpul poate sã smulgem si noi un punct din Bucuresti sau poate toate cele 3, dacã se poate, în pofida faptului cã traditia si calculele nu prea ne dau multe sanse. Sã sperãm cã vom prinde si echipa Stelei într-o stare avansatã de obosealã în raport cu echipa noastrã, pentru cã ei au jucat si în Cupã”, a spus Pustai.

Aganovici, Silvăşan şi Liţu absentează

Cristi Pustai nu va putea conta pe mai multi jucãtori pentru meciul împotriva echipei Steaua Bucuresti. „Din pãcate avem unele indisponibilitãti în compartimentul ofensiv. La meciul cu Bistrita, Aganovic a luat cartonas rosu si este astfel suspendat, Silvãsan este accidentat, iar Litu nu poate juca împotriva Stelei. Sã sperãm ca pânã la ora meciului sã nu mai aparã alte probleme si de asemenea sã sperãm cã Hoban îsi va reveni complet si va putea fi apt de joc”, a conchis Pustai.

Pârvulescu : ” Respectãm Steaua, dar vom da totul pe teren pentru a obtine un rezultat pozitiv”

Mijlocasul echipei Gaz Metan Medias, Paul Pârvulescu, a declarat cã este constient cã meciul împotriva Stelei este unul dificil, însã el si colegii lui vor da totul pe teren pentru a obtine un rezultat pozitiv. „Suntem constienti cu totii cã ne asteaptã un joc dificil împotriva Stelei. Steaua este una dintre cele mai bune echipe din campionat, dar asta nu înseamnã cã o sã ne fie fricã de ei în meciul de duminicã. Îi respectãm, dar vom da totul pe teren pentru a obtine un rezultat pozitiv. Cu sigurantã la ora jocului vom fi mai proapeti decât jucãtorii Stelei si sper sã si profitãm de lucrul acesta”, a spus Pârvulescu.

Ultima oră

Comentariul meu