accident cu trei morţi şi un rănit grav la veştemUn bărbat a pierdut controlul maşinii sale şi a intrat cu autoturismul direct într-un pilon de fier. Şoferul, soţia acestuia şi încă un pasager din maşină au decedat în urma impactului produs.

Accidentul s-a produs ieri în jurul orelor 17.50 pe D.N. 1, în afara localităţii Veştem, judeţul Sibiu. B. V., în vârstă de 53 ani, domiciliat în localitatea Porumbacu de Jos, judeţul Sibiu, în timp ce conducea autoturismul pe DN 1, având directia de deplasare municipiul Sibiu spre Râmnicu Vâlcea, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum,  într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu  un pilon de beton al viaductului C.F.R care traversează D.N. 1. În urma accidentului a rezultat decesul pe loc al conducătorului auto şi al soţiei sale, B. S., în vârstă de 45 ani, pasageră pe locul din dreapta faţă a autoturismului, iar ulterior, la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, a altei pasagere din acelaşi autovehicul,  respectiv P. M., în vârstă de 45 ani. De asemenea, M. I., în vârstă de 42 ani, a suferit o vătămarea corporală gravă, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri”, a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. nu e prima data cand se intampla asa ceva acolo , acolo ar trebui stalpul ala de la vestem sa fie inconjurat cu bare de protectie , ca e plin de cruci peacolo