Nou-promovată, echipa lui Alexandru Pelici continuă seria rezultatelor pozitive, fiind neînvinsă şi după meciul cu Petrolul. Sibiul a urcat, în urma victoriei la limită, 1-0, pe locul doi în clasament şi se anunţă a fi una dintre candidatele surpriză la promovare.

Voinţa Sibiu rămâne neînvinsă în acest campionat după ce a întâlnit pe teren propriu liderul, Petrolul Ploieşti. Mai mult, formaţia lui Alexandru Pelici a reuşit să-i învinsă la limită pe „găzari” prin reuşita lui Popa din startul partidei după o gravă eroare a lui Bozga. Jucătorul Petrolului a şi fost schimbat imediat de Răchită, iar prezenţa acestuia la ploieşteni ar putea fi ultima, ţinând cont că din startul campionatului şi până acum, managerul a mai dat afară alţi doi jucători.

video - voința a învins petrolul cu 1-0 în derbiul din liga 2. vezi golul marcat de popa!După gol, Petrolul a încercat să revină în joc şi pe tabelă, însă Opriţa, Budescu sau Stan au ratat de puţin ţinta. Şi Sibiu a mai trecut de câteva ori pe lângă gol, Râmniceanu intervenind promt şi salvându-şi echipa. În finalul partidei, Plecanciuc a fost eliminat după două cartonaşe galbene, astfel problema în defensivă a ploieştenilor se îngroaşă şi mai rău.

În urma victoriei, Voinţa Sibiu depăşeşte adversarul de astăzi în clasament şi trece pe locul doi. Petrolul cade pe trei, la egalitate cu FC Bihor, amândouă având 19 puncte. Noul lider al Seriei a II-a este începând din această etapă, CS Mioveni, cu 21 de puncte.

Partida dintre Voinţa şi Petrolul a fost condusă de către o brigadă alcătuită din Georgian Ionescu (Buzău) – la centru, iar la cele două tuşe de Nicolae Megheşan (Târnăveni) şi Vladimir Urzică (Piatra Neamţ).

Pelici fericit

„Am intâlnit una dinre cele mai bune echipe din serie, cu un lot format din mulţi jucători are au multe prezenţe in Liga I. An incercat să ne faceam treaba ca de obicei, a fost un meci echilibrat, au avut şi ei şansele lor. Mă bucur că am dat dovadă de maturitate incă o dată. Nu ne gândim la promovare, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”, a spus Alexandru Pelici.

Hămbășan a avut emoții

Finanţatorul echipei sibiene, Ioan Hămbăşan, a spus că elevii săi au fost motivaţi bine din puncte de vedere financiar. „Am avut unele emoţii. Mă bucur că au fost atât de mulţi spectatori in tribune şi că am reuşit să le facem cadou această victorie. Baieţilor le-am promis primă dublă dacă inving” , a precizat Hămbăşan.

sursa: Liga2.ro

Rezultatele Voinţei în acest campionat, 2010-2011

1. Voinţa Sibiu – Dacia Mioveni 0-0
2. FC Bihor – Voinţa Sibiu 0-0
3. Voinţa Sibiu – CSM Rm. Vâlcea 2-1
4. Minerul Lupeni – Voinţa Sibiu 0-1 (Anulat după ce Minerul Lupeni s-a retras)
5. Voinţa Sibiu – FC Silvania 3-0
6. Unirea Alba Iulia – Voinţa Sibiu 1-2
7. Voinţa Sibiu – UTA 0-0
8. FC Argeş – Voinţa Sibiu 1-1
9. Voinţa Sibiu – Alro Slatina 0-0
10. Mureşul Deva – Voinţa Sibiu 0-1
11. Voinţa Sibiu – Petrolul Ploieşti 1-0

Etapele rămase până la finalul turului:

12. Gaz Metan CFR Craiova – Voinţa Sibiu
13. Voinţa Sibiu – Arieşul Turda
14. Voinţa Sibiu – ACSM Politehnica Iaşi
15. ACU Arad – Voinţa Sibiu

video - voința a învins petrolul cu 1-0 în derbiul din liga 2. vezi golul marcat de popa!

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu