zeci de comitete ale partidului poporului în judeţul sibiuJoi a avut loc cea de-a doua şedinţă a Comitetului de Iniţiativă Judeţeană  al Partidului Poporului Sibiu, care s-a desfăşurat la sediul Comitetului de pe str. Zaharia Boiu nr.2. La această şedinţă au participat membrii acestui comitet din 18 localităţi ale judeţului Sibiu, unde deja există comitete de iniţiativă locale.

„Îmbucurător pentru noi este faptul că de la ultima şedinţă care a avut loc în urmă cu două săptămâni şi până în prezent, am reuşit să mărim numărul comitetelor de la 8 la 18 comitete în tot judeţul Sibiu. Sperăm că până la următoarea şedinţă a Comitetului de Iniţiativă Judeţean ce va avea loc în prima zi de joi a lunii decembrie, numărul acestor comitete să ajungă la 30. Aşadar, am ajunge să acoperim jumătate din numărul localităţilor din judeţul Sibiu” se arată într-un comunicat de presă al celor de la Partidul Poporului.

Program cu publicul

Pe ordinea de zi la această şedinţă s-a discutat despre mai multe probleme organizatorice pentru a fi mai uşoară coptarea de persoane eligibile pentru localităţile unde nu avem comitete. S-a mai stabilit şi un program cu publicul, zilnic, dimineaţa de la 10 la 12 şi după-amiaza de la 16 la 18. S- a mai hotărât ca şedinţele judeţene să aibă loc în fiecare primă zi de joi a lunii la ora 17.

Comitetul de Iniţiativă al Partidului Poporului Sibiu este format din următorii membri: Piţigoi Iulian, Brat Camelia, Gavarici Horaţiu, Guţi Carmen, Roman Ioan, Cioran Aurică, Blanga Nicolae, Mardale Ilarion, Macrea Gheorghe, Lepşa Vasile, Cimpoieru Oprea.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. PT SIBIAN …nu ne mai lasam pacaliti, ne am lasat 20 de ani , GATA , VA ARUNCAM LA LADA DE GUNOI A ISTORIEI (DESI SPER LA PUSCARIE) PE TOTI CEI CARE NE ATI CONDUS ,PARDON ,FURAT

  2. Ei acum sa vezi!Ce-au fost astia de pina acum(TOTI !!!)dar au mai aparut si frustratii astia care spera sa mai gaseasca ceva de furat(!)si sa primeasca cei 20.000euro cu prioritate(!)de la clovnul OTV Diaconescu!Cand cu manelele ma bucuram ca la noi,aici in ARDEAL,n-au avut prea mare succes(desi avem imparat si rege tigan!),au aparut acum simpatizantii PP:rusine,nu va lasati pacaliti!