Gaz Metan Mediaş a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Gloria Bistriţa, în primul meci al etapei a XIV-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Pârvulescu ’29 şi Khubutia ’56. Pentru Gloria Bistriţa a înscris Szukala ’84.

Pârvulescu a deschis scorul, în minutul 29, cu un şut din 11 metri, după o pasă de la Eric de Oliveira.

Khubutia a mărit diferenţa de pe tabela de marcaj, în minutul 56, cu o lovitură cu capul din centrul careului, după o centrare a lui Kubala.

Szukala a înscris pentru Gloria Bistriţa, în minutul 84, cu un şut din interiorul careului, sub transversală.
Ambele echipe au jucat cu un fotbalist în minus încă din prima repriză. De la Gaz Metan Mediaş a fost eliminat Aganovic ’13, după ce l-a lovit în gură pe Frăsinescu, în încercarea de a relua din foarfecă. Gloria Bistriţa a rămas în 10 jucători cinci minute mai târziu, când Mărginean a primit al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu.

Pustai marcat de moartea lui Adrian Păunescu

Gaz Metan i-a administrat vineri prima înfrângere lui Nicolae Manea. „E o victorie mult aşteptată de noi, aveam nevoie de cele trei puncte. Felicit jucătorii pentru evoluţia lor, nu comentez arbitrajul. Din păcate, terenul nu este aşa cum ne-am dorit. Din acestă cauză a trebuit să îl schimb pe Markovic. Etapa viitoare avem la Steaua, vom merge acolo să batem”, a spus Pustai. Tehnicianul Mediaşului spune că a fost cu gândul azi şi la Adrian Păunescu. „Îi dedicăm victoria preşedintelui Corin Cindrea, dar este o victorie şi în cinstea lui Adrian Păunescu, pe care l-am cunoscut în 1983. Chiar după o poezie a sa mi-am botezat fiica, Hiperbola. L-am iubit pe poetul Adrian Păunescu, a însemnat mult pentru mine. „, a mai spus Pustai.

Ultima oră

Comentariul meu