fugar de la un accident de pe tribunei, căutat de poliţia sibiuUn adolescent de 16 ani a fost lovit de o maşină, iar şoferul acesteia a fugit de la faţa locului. Poliţia îl caută acum pe cel care l-a rănit serios pe tânărul accidentat.

În cursul zilei de ieri, 4 noiembri., în jurul orelor 15.00, C. R. în vârstă de 16 ani, domiciliat în  satul Arpaşu de Jos, judeţul Sibiu, s-a angajat în traversarea străzii Tribunei din municipiul Sibiu, pe la colţul intersecţiei fără să se asigure corespunzător, fiind surprins şi accidentat de un autoturism al cărui număr de înmatriculare nu l-a observat şi care se deplasa pe strada Tribunei către strada Konrad Haas. Conducătorul autoturismului implicat în eveniment a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Reclamaţie după 4 ore

După accident, C.R. s-a deplasat la locuinţa tatălui său situată în municipiul Sibiu, unde a rămas până la ora 118.00, oră la care tatăl său C. D. a ajuns acasă de la serviciu, a aflat de eveniment şi s-a deplasat cu fiul său la Spitalul de Pediatrie Sibiu, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.  „În jurul orelor 18.58, C.D. a sesizat telefonic organele de poliţie, cu privire la evenimentul rutier în care a fost implicat fiul său. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii  Biroului Rutier Sibiu”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu