două maşini sparte şi una furată în câteva ore la sibiuÎn cursul zilei de ieri 4 noiembrie pe raza judeţului Sibiu au avut loc două furturi din autoturisme, iar un al treilea a fost găsit abandonat, după ce a fost furat de pe o stradă din muncipiul reşedinţă de judeţ.

În jurul orelor 18.50, Poliţia Municipiului Sibiu a fost sesizată de către C. G., din comuna Şelimbăr, judeţul Sibiu, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în interiorul autoturismului său parcat pe strada Oţelarilor din municipiul Sibiu şi au sustras din torpedoul autoturismului un portofel care conţinea mai multe documente personale. Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că cele sesizate se confirmă, autoturismul în cauză fiind găsit cu geamul spart,  valoarea prejudiciului reclamat fiind de aproximativ 300 lei. Cercetările sunt continuate de lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu în vederea identificării autorilor, tragerea lor la răspundere şi recuperarea prejudiciului cauzat.

Maşină spartă la Şelimbăr

În jurul orelor 20.00, lucrătorii Poliţiei Comunale Şelimbăr au fost sesizaţi cu privire la despre faptul că în parcarea unui hypermarket din municipiul Sibiu, se afla un autoturism a cărui  yala de la portiera şoferului a fost forţată, s-a pătruns în interior de unde s-a sustras o geantă care conţinea documente de identitate. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Comunale Şelimbăr însoţită de tehnician criminalist din cadrul I.P.J. Sibiu, care au constatat că cele sesizate se confirmă, din interiorul autoturismului nefiind reclamată dispariţia altor bunuri.

Maşină furată, găsită pe Alba Iulia

În dimineaţa zilei de ieri, 4 noiembrie a.c., în jurul orelor 7.10, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Sibiu, au depistat pe Şoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu, un autoturism fără plăcuţe de înmatriculare, oprit parţial pe trotuar. “În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul a fost semnalat ca fiind dispărut în dimineaţa zilei de 4 noiembrie. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu