csu sibiu s-a retras din liga europei centraleConducerea CSU Atlassib Sibiu a anuntat in aceasta dupa amiaza renuntarea la participarea in Liga Europei Centrale atat Federatiei Romane  de Baschet cat si conducerii Ligii Europei Centrale.

CSU Atlassib Sibiu a fost informata prin e-mail in aceasta dimineata de retragerea inca unei echipe din Liga Europei Centrale, este vorba de echipa Pardubice din Cehia.

Aceasta retragere a fost precedata de alte doua retrageri Kapfenberg din Austria si Kormend din Ungaria. Astfel, in Grupa Rosie a Ligii Europei Centrale ar mai fi ramas doar o echipa din Ungaria – Nyreghihaza- si doua echipe din Romania- U Mobitelco Cluj si CSU Atlassib Sibiu. ”Astfel conducerea CSU Atlassib Sibiu a hotarat sa nu mai participe la aceasta competitie care ar fi cazut in derizoriu si ar fi devenit practic un mini campionat romanesc cu 4 echipe din Romania, una din Ungaria si una din Cehia. CSU Atlassib Sibiu s-a inscris in aceasta competitie regionala tocmai pentru a oferi meciuri internationale suporterilor, pentru a reprezenta Romania in aceasta competitie europeana, dar din pacate aceasta competitie a devenit un satelit al campionatului Romaniei” se arată într-un comunicat postat pe csusibiu.ro.

Conducerea CSU Atlassib Sibiu a anuntat in aceasta dupa amiaza renuntarea la participarea in Liga Europei Centrale atat Federatiei Romane  de Baschet cat si conducerii Ligii Europei Centrale.

Ultima oră

Comentariul meu