foto: csufans.ro
Foto: CSU FANS

Și CSU și Gaz Metan Mediaș nu au avut nici pe departe începutul dorit de sezon. Meciul este în direct pe site-ul nostru și pe csufans.ro. Bradford nu face parte din lot la această partidă.

Meciul dintre cele două combatante care reprezintă județul Sibiu în primul eșalon de baschet este o bună oportunitate pentru ambele echipe de a mai spăla cu o victorie evoluțiile modeste din acest început de campionat. Dacă Mediașul a jucat bine în partidele de acasă și slab în deplasare, Sibiul a avut cel puțin până acum evoluții modeste, excepție făcând meciul de miercurea trecută cu Rovinariul.

Pleacă Bradford?

Antrenorul Prakuraitis a decis ca pentru partida din această seară să îl lase în afara lotului pe americanul Bradford, care va privi din tribună partida alături de Lefter și el neselecționat la meciul cu Mediașul. Legat de Bradford, CSU Sibiu va lua o decizie în privința viitorului său la echipă, cel mai târziu săptămâna viitoare. Bradford nu a dat satisfacție și cel mai probabil se va despărți pe cale amiabilă de CSU.

Bilete pentru partida din această seară se pot cumpăra înaintea meciului chiar de la intrarea în sală la prețul de 10 și 15 lei.
VIDEO:Dan Claudiu Buzdugan
PRIMUL SFERT

AL DOILEA SFERT

AL TREILEA SFERT

ULTIMUL SFERT

DECLARAŢII

Ultima oră

Comentariul meu