Masiulis și-a spălat păcatele prin evoluția de miercuri seară.  Harrison și Seals au contribuit și ei la cea mai importantă victorie a Sibiului de până acum în acest sezon. Prakuraitis s-a arătat mulțumit de joc.

CSU Sibiu a învins Gazul la capătul unui meci în care sibienii au sclipit atât în apărare cât și sub panoul advers. Mediașul a dominat primele două sferturi, în care Howell și Dumitrescu au dominat lupta în teren. Mediașul a condus cu 22-26 la capătul primelor 10 minute și la pauza mare scorul a fost de 38-40.

Ceea ce a urmat însă în ultimele două sferturi ale meciului, a entuziasmat întreaga asistență prezentă în Sala Transilvania. Cei aproape 1500 de spectatori au aplaudat la scenă deschisă evoluția sibienilor de după pauza mare.

Finish de vis pentru CSU

Masiulis a arătat în aceste 20 de minute de ce a fost adus la o echipă la care performanța se mănâncă pe pâine. Jucătorul lui CSU a evoluat ca un mare jucător, iar eficacitatea s-a văzut și pe tabelă, acesta marcând numai puțin de 16 puncte.

Harrison ne-a adus și el aminte de jucătorul care evolua cu succes la CSU în urmă cu câteva sezoane, coșurile sale spectaculoase fiind cireșa de pe tortul victorios al sibienilor. Și dacă mai era nevoie să aducem aminte, Seals a fost omul de care CSU avea nevoie acum în acest debut de sezon nu tocmai fericit pentru CSU.

În fine Haiduc și Loyd completează lista jucătorilor care au pus în principal umărul la succesul sibienilor. CSU a întors meciul în sfertul 3 la capătul căruia a condus cu 73-61 pe tabelă și s-a impus categoric în ultimele 10 minute când și Calotă a reușit să își intre în mână pe final la aruncările libere, scorul final fiind 93-80 pentru sibieni.

CSU SIBIU:

Brown 2, Seals 18, Haiduc 9, Calotă 8, Crăciun 3, Masiulis 16, Loyd 17, Harrison 20.

GAZ METAN:

Ivanovic 11, Mitchel 15, Dumitrescu 19, Velickovic 5, Howell 20, Nicoară 10

Gazul cu galerie puternică

Medieșenii au fost încurajați la Sala Transilvania de o galerie de aproximativ 60-70 de persoane, care au cântat și au susținut echipa pe tot parcursul partidei. Medieșenii și-au adus și câteva portavoce, dar și tobele folosite pentru a susține echipa de fotbal care joacă în liga 1. În tribune au fost și cei din conducerea clubului medieșean, dar și oficialități importante din Mediaș.


Antrenor mulțumit de joc

Prakuraitis a răsuflat ușurat la capătul victoriei de miercuri seară. Antrenorul Sibiului crede că echipa s-a apărat excelent. ”Mediașul au echipă puternică, dar și noi ne-am pregătit bine pentru meci. Apărarea a fost punctul forte ca să zic așa și asta a fost foarte important. Și în atac am jucat bine. Mediașul are jucători buni și mă bucur că am reușit să ne apărăm bine. Toți jucătorii au jucat bine. Nu e nicio problemă cu jucătorii români. Toți trebuie să accepte că dacă nu joci bine trebuie să tragi ca să ajungi să joci bine” a spus Prakuraitis.

SFERTUL 1

SFERTUL 2


SFERTUL 3


SFERTUL 4

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Informatia in legatura cu galeria Medieseana este putin eronata. Galeria de la baschet nu are nici o legatura cu cea de la fotbal, cel putin din punct de vedere al „dotariilor” galeriei.