un cioban bătut măr de un prieten a fost salvat de doi motocicliştiun cioban bătut măr de un prieten a fost salvat de doi motocicliştiBărbatul în vârstă de 19 ani este cioban la o stana din zona localitatii Gura Raului si a povestit medicilor ca a fost batut de un prieten si vecin de turma.

În cursul zilei de ieri, la Unitatea Primiri Urgente a fost adus un pacient de 19 ani, din Gura Raului, victima unei agresiuni. “Pacientul prezenta un traumatism cranio-cerebral acut deschis, fractura occipitala si edem cerebral, acesta era in coma in momentul in care a fost adus la UPU. In cursul noptii, starea tanarului s-a imbunatatit, a iesit din coma si se afla sub tratament si supraveghere in cadrul Sectiei Clinice Neurochirurgie-ATI”, spune Raluca Turcu, purtător de cuvânt la Spitalul Judeţean Sibiu.

Lovit cu bâta în cap
Tanarul este cioban la o stana din zona localitatii Gura Raului si a povestit medicilor ca a fost batut de un prieten si vecin de turma. Victima sustine ca a mers la vecinul sau sa ceara  medicamente pentru un berbec si acesta l-a invitat la un pahar de baututa. Dupa ce au baut impreuna, fara niciun motiv, vecinul l-a lovit cu o bata in cap. Victima s-a ridicat si a incercat sa merga catre sat sa anunte politia. Din fericire, acesta a fost gasit de doi motociclisti, acestia au chemat salvarea si politia. Tanarul sustine ca nu isi iartă prietenul de pahar si vrea sa depuna plangere la politie.

Ultima oră

Comentariul meu