foto: csufans.ro
foto: csufans.ro

ORA DE SIBIU şi CSU FANS continuă colaborarea şi vă oferă duminică de la ora 20.00 în direct, partida jucată de CSU Sibiu în deplasare la Tg Mureş. Ora de Sibiu şi CSU Fans vor transmite de asemenea miercuri meciul cu Gaz Metan Mediaş.


CSU Sibiu intalneste in deplasare echipa BC Mures, duminica, 31 octombrie, de la ora 20:00. Audrius Prakuraitis si Arturas Masiulis revin in Sala Sporturilor din Targu-Mures, de data aceasta in calitate de oaspeti.

Echipa din Mures si-a schimbat aproape in totalitate echipa fata de vechiul sezon, singurul jucator important care a rezistat, fiind Jujuan Cooley. Antrenor este Deri Csaba, care a dispus de un buget destul de mare pentru Romania, iar obiectivul declarat al echipei este locurile 1 – 4. De partea cealalta, putem afirma ca odata cu sosirea americanului LeVar Seals, valoarea echipei sibiene a crescut simtitor. In primul meci al americanului la Sibiu, randamentul acestuia a fost unul foarte bun, si anume 16 puncte, 5 recuperari si 5 pase decisive, in 30 minute jucate. Ramane de vazut cat de repede se va integra Seals in sistemul de joc gandit de Prakuraitis.

sursa: CSU FANS

MECIUL VA ÎNCEPE LA ORA 18.00 în video-player-ul de mai jos

Ultima oră

Comentariul meu