pustai: „vrem să rupem tradiţia şi să aducem puncte de la dinamo”Medieşenii de la Gaz Metan joacă vineri seară de la 20.30 cu Dinamo, în „groapă”, în direct pe Antena 1. Gaziştii vor cel puţin un punct din deplasarea de la Bucureşti.

Cristian Pustai, antrenorul echipei Gaz Metan Medias, a declarat în cadrul unei conferinte de presã, cã formatia sa va încerca sã aducã în premierã primele puncte din capitalã, cu ocazia meciului împotriva echipei Dinamo Bucuresti.”Vom întâlni o echipã bunã, o echipã de traditie a fotbalului  românesc, care este în revenire de formã, având 3 victorii consecutive, dacã luãm în considerare si victoria din Cupã. Va fi un meci dificil, un meci din care noi vom încerca sã obtinem cât mai mult pentru a ne reface clasamentul adevãrului. Vom încerca sã aducem punct sau puncte din Bucuresti, pentru a dãrâma aceastã traditie nefastã, niciun punct adus din capitalã. Va reveni si Cristi Todea si vom merge la Dinamo ca sã demonstrãm cã suntem o echipã foarte bunã în deplasare”, a spus Pustai.

Dudiţă speră măcar la un punct

La rândul lui, Doru Duditã, mijlocasul echipei Gaz Metan, a declarat cã mediesenii vor trebui sã marcheze cel putin o datã pentru a spera la cel putin un punct. „Va fi o partidã foarte grea, mai ales cã ne luptãm cu traditia de a nu fi câstigat niciun punct în capitalã. Dacã vrem sã obtinem mãcar un punct în meciul cu Dinamo, va trebuie sã marcãm cel putin o datã. Deocamdatã stãm mai prost în atac, dar în apãrare stãm mult mai bine decât în trecut. Sper sã scoatem 4 puncte din meciurile cu Dinamo si Bistrita”, a spus Duditã.

Ultima oră

Comentariul meu