Baschetbalistul american LeVar Seals a semnat un contract valabil până la finele actualei ediţii de campionat. Seals va juca în meciul de azi cu Energia Rovinari. Partida este LIVE-VIDEO pe oradesibiu.ro şi csufans.ro.

Jucătorul care a făcut furori la Mobitelco şi apoi a avut evoluţii foarte bune la CS Otopeni, LeVar Seals a ajuns la un acord cu clubul CSU Sibiu. Seals a făcut marţi vizita medicală şi a semnat un contract care poate fi prelungit cu încă un sezon, dacă cei de la CSU sunt mulţumiţi de evoluţiile sale până la finele campionatului. “Am ales CSU Sibiu pentru că aici jucătorii sunt respectaţi şi pentru că se vrea performanţă. Vreau să ajung cu Sibiul cât mai sus în campionat şi dacă se poate chiar şi în finală, pentru a aduce bucurii multe fanilor extraordinari de aici”, a spus Seals pentru adevărul.ro. Şi oficialii clubului sunt mulţumiţi de aducerea lui Seals. “În mod normal LeVar va juca în meciul de azi cu Rovinariul. Este un transfer important pentru noi” a spus Mircea Vulc, director executiv la CSU Sibiu. Rămâne de văzut la ce jucători va renunţa în aceste condiţii CSU. Bradford ar putea fi unul dintre ei, asta în condiţiile în care americanul nu a dat deloc randamentul dorit, la CSU Sibiu.

Meciul de azi dintre CSU Sibiu  şi Energia Rovinari este în direct în format LIVE-VIDEO şi audio pe site-ul nostru şi pe csufans.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. “so you think , Sibiu, SHE HAVE the power to finish the season in top ? ”

    cum ii gasiti pe astia ? vai de capul tau