Seals aduce victoria lui CSU Sibiu cu Energia Rovinari. Vezi înregistrarea meciului și declarația lui PrakuraitisCSU Sibiu învins fără drept de apel pe cei din Rovinari. Noul venit LeVar Seals a făcut spectacol pentru sibieni. Sealas a marcat 16 puncte în victoria Sibiului cu 83-59.

Sibiul a arătat în sfârșit ca o echipă ce se poate impune fără probleme în fața unor grupări fără pretenții prea mari în Divizia A. Cu LeVar Seals adus în ultima clipă la echipă, CSU nu a avut deloc probleme cu Rovinariul. CSU a condus cu 24-19, după primele 10 minute și a mărit diferența la 10 puncte pe tabelă până la pauza mare, când la intrarea la vestiare tabela indica scorul de 43-33 pentru sibieni.

Spectacol după pauză

Cu Masiulis într-o vădită creștere de formă și cu Loyd puțin mai lucid în joc față de precedentele întâlniri, Sibiul s-a desprins și mai mult pe tabelă în ultimele două sferturi. Seals a fost din nou cel mai bun și în ultimele 20 de minute. Sibiul s-a impus până la urmă meritat cu scorul de 83-59.

CSU SIBIU:

Brown 6, Seals 16, Haiduc 12, Calotă 6, Crăciun 7, Masiulis 11, Loyd 10, Harrison 15.

ENERGIA:

Troupe 5, Darby 6, Căpușan 10, Alionescu 2, Mocanu 6, Bigus 8, Stroescu 4, Nikolic 12, Kalanj 6.


Prakuraitis mulțumit de rezultat

Antrenorul lui CSU Sibiu a răsuflat în sfârșit ușurat după un meci jucat în fața propriilor fani. ”Sunt fericit că am câștigat și de rezultat. Nu sunt mulțumit încă de joc. Știu că putem să jucăm și mai bine. Seals a evoluat foarte bine și cred că prin venirea sa ne-am întărit destul de mult. A fost lider în teren la acest meci” a spus antrenorul lui CSU Sibiu.

VEZI MAI JOS VIDEO-DECLARAȚIA LUI PRAKURAITIS

ÎNREGISTRAREA MECIULUI – SFERTUL 1

ÎNREGISTRAREA MECIULUI – SFERTUL 2

ÎNREGISTRAREA MECIULUI – SFERTUL 3

ÎNREGISTRAREA MECIULUI – SFERTUL 4

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. mai,dar tu esti bun de antrenor!Sa ne bucuram ca mai avem ECHIPA si sa-i incurajam.Acum au nevoie e incurajarile noastre.De restul ar fi mai bine sa-i lasam pe ei sa hotarasca.Eu am increere in echipa

  2. bun cu inca 2 jucatori buni, in locul lu masiulis si loyd, de ce nu smith si johnson ca si asa am auzit ca sunt liberi, si sa jucam fara un pivot autentic, cu doi jucatori de 4, sau cu un jucator gen mathews sau little, da ala de joaca acum prin asia, nu ala de anul asta, putem spera din nou, chiar la o pozitie f buna, daca nu o sa ne zbatem, dar macar acum avem un jucator, levar 😉