motogp: ora de sibiu transmite marele premiu al portugaliei, de pe circuitul de la estorilPentru penultima etapă a mondialului de motociclism viteză, Marele Premiu al Portugaliei bwin, spectacolul va fi cu singuranţă garantat. Se ştie cine-i campionul, dar în ce ordine vor termina sezonul competiţional Pedrosa, Stoner, Rossi şi Dovizioso? Ora de Sibiu vă va ţine conectaţi cu întrecerea de la Estoril.

Se ştie cine este campionul mondial dar asta nu face ca etapa din Portugalia să fie aşteptată cu mai puţin interes de fanii MotoGP. Pentru penultima rundă din Campionatul Mondial de Motociclism Viteză, interesele sunt mai mari decât s-ar putea crede: Jorge Lorenzo (Fiat Yamaha), „încoronat” deja  în urmă cu trei săptămâni la etapa din Malaezia, nu va concura relaxat pentru că are de apărat orgoliul său de neînvins pe circuitul de la Estoril de când concurează la clasa regină (2008). Dacă va câştiga Marele Premiu al Portugaliei, aceasta va fi cea de-a opta victorie din acest sezon pentru pilotul echipei Yamaha.

Apoi, scorul este foarte strâns pentru locurile doi şi trei din clasamentul general, Dani Pedrosa, Casey Stoner, Valentino Rossi şi Andrea Dovizioso având în faţă poate cea mai tensionată perioadă din tot sezonul competiţional. Etapa de la Estoril marchează începutul sfârşitului de campionat şi este, împreună cu runda din Valencia, definitorie pentru lupta punctelor şi a orgoliilor.

Ora de Sibiu vă va ţine conectaţi în acest sfârşit de săptămână la evenimentele de la Marele Premiul al Portugaliei, prin corespondeţii speciali la Estoril, Jeanina Vlad şi Sebastian David  – emigranţi în Tenerife

Ultima oră

Comentariul meu