voinţa a pierdut dramatic cu 3-4 la penalty-uri la timişoara în cupa româniei. vezi ce a spus pelici la finalBănăţenii au deschis scorul în minutul 13 prin Goga, dar Bunea a egalat cu două minute înainte de finele timpului regulamentar de joc. La loteria penaltiurilor Sibiul a ratat de două ori, iar Timişoara doar odată.

Voinţa a fost la un pas de a da lovitura în optimile de finală, aşa cum a făcut-o şi în şaisprezecimi când a eliminat pe Gaz Metan Mediaş.

La scorul de 1-1 sibienii au avut două mari ocazii. Jucătorii lui Pelici au ratat o sumedenie de ocazii în timpul extra, însă norocul a ţinut gazdele în meci. Ajunşi la penalty-uri, jucătorii Voinţei s-au pierdut cu firea, doi dintre ei ratând, în timp ce pentru timişoreni a ratat doar Scutaru. La Voinţa, Burlacu şi Hardău au tras pe colţul în care s-a aruncat bănăţeanul Taborda.

Voinţa părăseşte însă cu capul sus competiţia.

Pelici mândru de jucători

„Felicit echipa pentru munca depusă. Am venit să facem o surpriză şi nu am fost departe. Nu ne rămâne decât să ne întoarcem la campionat. Eram neînvinşi până acum şi putem să privim partea plină a paharului, după 90 de minute a fost egal. Putem fi mândri de acest rezultat, în faţa unei echipe care se bate la titlu în Liga 1. Am fost aproape de victorie în prelungiri, am avut ocazii, însă asta e soarta. Ne aşteptam să facem un joc bun şi cred că am reuşit. Din start Poli pleca favorită, dar am încercat să-i surprindem şi am fost aproape. Cred că ar fi fost mai bine dacă am fi jucat la Sibiu, mai ales ca număr de spectatori, stadionul ar fi fost probabil plin„, a spus după meci antrenorul sibienilor.

FC TIMIŞOARA – VOINŢA SIBIU 1-1 (1-0) 4-3 după penaltyuri

Timisoara:

Taborda, Scutaru, Burca, Luchin, Sepsi, Contra, Bourceanu, Tames, Curtean, Nikolic, Goga
Rezerve: Pantilimon, Mera, Helder, Axente, Alexa, Zicu, Magera

Vointa Sibiu:

Zavoi, Forika, Apostol, Grigore, Burlacu, Buican, Miclea, Beza, Tatar, Popa, Negut
Rezerve: Bordea, Hallmen, Dragomir, Hardau, Lungu, Olteanu, Bunea

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii