karaoke si halloween party, săptămâna aceasta în imperium pubImperium Pub anunţă că îşi doreste să ofere sibienilo o gama completa de evenimente fara a face rabat de la serviciile de calitate oferite in trecut.

Mai intai miercurea aceasta, trupa Silex (Lucian Fabro, Alexandru Brasovean si Ciprian Oancea) o are ca invitat special pe Iulia Constantin in cadrul “Clubului de Jazz Nae Ionescu”. Joi, Imperium schimba varsta medie a clientelei si anuntă cu mare bucurie lansarea unui nou concurs de karaoke: “Imperium’s got talent”. 2Concursul incepe pe 28.10.2010. Vor fi 6 seri de preselectii, din care mai departe vor merge cate 2 oameni, vor urma 2 semifinale, iar in marea finala de pe 23 decembrie vor participa cei mai buni 6 cantareti din Sibiu. Premiul 1 va fi 1000 Euro CASH. Regulile simple va vor fi explicate de catre Kj Adi Corlaciu. In prima faza, a preselectiilor publicul voteaza castigatorii; in semifinale un juriu profesionist si publicul voteaza, iar in finala un juriu format din muzicieni cu experienta va decide marele castigator”, spun cei de la Imperium Pub.

Final de săptămână electrizant

Vineri, Cosmin Crutiu si Electric Band se pregatesc sa electrizeze publicul cu un repertoriu nou. Cea mai buna buna trupa de coveruri din Sibiu va asteapta la Imperium in fiecare inceput de weekend. “Sambata, in noaptea tuturor sfintilor pentru catolici si luterani va asteptam la o petrecere cu costume. “Imperium Masquerade” incepe dupa ora 22 si continua pana cand rasare soarele. O multime de surprize or sa va astepte de la intrare si pana la meniul special de bauturi; in plus publicul va vota cele mai interesante costume care vor fi premiate. “50 parai daca un costum fain ai !” va fi premiul ce mare, o sticla de tequila pentru premiul 2 si un bon de consumatie de 50 RON pentru premiul 3. Dj Anoxys sustine atmosfera pana tarziu inspre dimineata”, mai spun cei din Imperium

Ultima oră

Comentariul meu