arhivă
Arhivă

În această dimineață, în jurul orei 07:55, la dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Cpt. Dumitru Croitoru” al judetului Sibiu, s-a anunţat izbucnirea unui incendiu, la anexele gospodaresti ale unui imobil, situat in localitatea Turnu Rosu, str. Principala, nr. 623.


Pentru lichidarea incendiului si inlaturarea consecintelor negative ale acestuia, au intervenit: un echipaj al  Detaşamentului de Pompieri Sibiu, cu trei autospeciale de stingere a incendiului, precum si Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al localitatii Turnu Rosu. In urma incendiului, au ars: o bucatarie de vara, acoperisul surii, pe o suprafata de aproximativ 100 mp, material lemnos, mobilier, 10 saci de porumb, 150 kg de miere.

Incendiul s-a extins si la anexele gospodaresti, aflate in vecinatatea imobilului situat la adresa mai sus mentionata. S-au degradat: acoperisul surii, pe o suprafata de 75 mp, 1000 kg fan, material lemnos si 600 kg porumb. Nu s-au inregistrat victime. Cauza probabila care ar fi putut determina izbucnirea incendiului este un cablu electric neizolat corespunzator.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. GRESIT
    INCENDIUL A IZBUCNIT LA NR 624 SI AU FOST 2 AUTOSPECIALE PENTRU STINGEREA INCENDIILOR DE LA SIBIU SI POPMIERII VOLUNTARI DIN TURNU ROSU.

    P.S. NU MAI SCRIETI CE AUZITI ……. VERIFICATI