Rihanna renunta la imaginea intunecata folosita pentru albumul „Rated R” si revine cu un videoclip plin de culoare, de zambete, de dans si de joaca pentru „Only Girl (In The World)”.

ntr-un interviu recent, Rihanna a spus despre videoclip, „Este un videoclip foarte foarte frumos, filmat in niste locuri absolut nebunesti. Am filmat in locuri pe care le-am gasit la cateva ore distanta de L.A. si care arata ireal.”

In videoclip, Rihanna apare suspendata la cativa metri deasupra pamantului, iar cantareata a spus despre aceasta cascadorie ca „a fost o nebunie. Ma tineau cu o macara, suspendata deasupra unei stanci. Ma invarteam in fata si inapoi. A fost infricosator, dar foarte distractiv.”

„Only Girl (In The World) va fi urmat de un nou videoclip, care de data aceasta va implica si alte prezente decat a Rihannei, pentru „What’s My Name?”.

Atat „Only Girl (In the World)” cat si „What’s My Name?” vor fi incluse pe albumul „Loud”, care se lanseaza pe 16 Noiembrie.

sursa: MTV.ro

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Unu la mana, in premiera se putea vedea in data de 12 octombrie, cand a fost lansat, nu pe 21, cand ai preluat un videoclip de pe youtube si ai copiat o stire de pe mtv.

    In al doilea rand, lamureste-ma si pe mine putin, asta e stire legata total de Sibiu, nu? Daca vreau sa aflu ce a mai lansat Rihanna, intru pe site-urile de specialitate, nu pe un site al unui ziar local din Sibiu.