VIP - Dana Săvuică pozează goală la vârsta de 40 de ani!Prima femeie din România care a avut curajul să se dezbrace într-o revistă dedicată bărbaţilor, Dana Săvuică, a răspuns provocării celor de la „Playboy” pentru a fi din nou protagonista unui pictorial sexy.

Revista „Play­boy” o va avea, în curând, din nou pe Dana Săvuică pe prima pagină.
Când fostul mo­del a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani, cei de la „Playboy” i-au propus să pozeze iar în revistă, lucru la care Dana s-a gândit mult timp. Iată că vedeta s-a decis.
În ciuda vârstei pe care o are, Dana şi-a propus să le facă o surpriză bărbaţilor, chiar înainte de sărbătorile de iarnă, şi anume, un nou pictorial incendiar. „Vă spun doar atât: ne vedem în decembrie! Poate va fi vorba de o Moş Crăciuniţă, poate da, poate nu. Nu vă spun mai multe”, a declarat Dana Săvuică.
Astfel, cel mai frumos cadou de Crăciun, pentru bărbaţi, va fi noul număr al revistei „Playboy” din ultima lună a anului.
Sperăm că, de această dată, Dana Săvuică va încânta mai mult reprezentanţii sexului tare şi va fi mult mai generoasă în ceea ce priveşte dezvelirea corpului său.

sursa: National

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. ….”frumoasa varsta de 40 de ani”..e ca si cum o sa-i spunem si la 60 de ani la fel…Poza va fi reusita dar realizatorii vor trebui sa munceasca mult la retusuri,ptr estomparea celulitei,pilozitatii,porilor,cosurilor etc…Exibitionismul este o maladie tratabila…